Vali Hüseyin Atak İncelemelerde Bulundu

Sakarya Valisi Hüseyin Atak Taraklı'da İncelemelerde Bulundu
Ali SANLI Ali SANLI
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Taraklı’da inşaatı tamamlanmış hastane binası ve inşaatı devam eden Kayaboğazı Gölet arazisini gezerek incelemelerde bulundu

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Kaymakam Mustafa Temiz, İlçe Emniyet Amiri Fazlı Adıgüzel AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın ve İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş ile birlikte inşaatı tamamlanan ancak hizmete açılamayan hastane binasını gezen Vali Atak incelemelerde bulundu.

Hastane binasından sonra Kayaboğazı Gölet Bölgesine geçen Vali Hüseyin Atak, gölet çalışmaları ile ilgili Kaymakam Mustafa Temiz’den bilgi aldı.  Vali Atak, TARAKLI AJANS'a yaptığı açıklamada hastane binası ve yeni yapılan göledin son durumlarını incelemek üzere Taraklı’ya geldiklerini belirterek, "Hastane binasını en kısa sürede mutlaka değerlendireceğiz Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca gölet bölgesinde mevcut köylerin yaşadığı yol sıkıntısı için imkanlarımız içerisinde kapsamlı çalışma başlatıp vatandaşların ulaşım sıkıntısın çözeceğiz” dedi.İlçe merkezinde Yenidoğan mahallesinde inşaatı devam eden İlköğretim okulunu da 23 Nisan tarihinde hizmete açmak istediklerini söyleyen Vali Hüseyin Atak incelemelerinin ardından Taraklı’dan ayrıldı.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

RIFAT ÖZKAN
4.03.2010 / 21:52:10
1990 yılında ilkokula başladığım günlerdi, hastanenin temelleri atılmış bekliyordu. Yıl 2010 ve hastane yine kaderine bırakılmış ağlıyordu. En kısa zamanda çalışmaların hız kazanıp hayata geçirilmesi dileğiyle ama okul, ama hastane, ama askeriye, yetkililerin bilgisine... Çakılan her çivi gelecek nesile mirastır.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.