Okuyucunun Sesiyiz

Çanakkale'de Taraklı lı Şehitlerimiz...
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Okuyucunun Sesiyiz…

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü etkinliklerle kutladık.

TARAKLI AJANS köşe yazarları da zafer coşkusunu okuyucuları ile paylaştılar

Köşe Yazarımız A Haluk Pektaş’ın “Çanakkale ve Taraklılı Şehitlerimiz” başlıklı duygu yüklü makalesi okuyucudan büyük rağbet gördü. Makale içerisinde yayınlanan Çanakkale deki Taraklılı Şehitlerimizin isimlerinin yer aldığı liste adeta bir anda gündem oluşturdu.

Çanakkalde Şehitlikte Taraklı’dan ve köylerimizden de şehitlerin yer aldığını bilmeme rağmen isimlerini açıkçası bilmiyordum. Şehitlerimiz hakkında araştırma yaptığımda hakikaten bu konuda da pek bilgi sahibi olmadığım açıkça ortaya çıktı.

Daha sonra Taraklı’da Yusuf Kabak isimli şahsın Kaymakamlığa ve Belediye Başkanlığına dilekçe ile başvurarak Çanakkale’deki şehitlerimizin tespitinin yapılmasını istediğini öğrendim. Kendisini arayarak davranışından dolayı kutladığımı ifade ederek şahsım olarak dilekçeye imza atmak istediğimi söyledim.Bu arada Haluk Pektaş büyüğümün yazısının Taraklı dışındaki okuyucularımız dan da büyük destek gördüğünü belirtmek isterim.

İyi bir gazeteci, hizmet verdiği gazete veya internet haber sitesinde yayınlanan haber veya köşe yazılarını takip etmek, okuyucunun görüş ve düşüncelerine açık yazı veya haberlerde okuyucu tepkisine göre kışkırtıcı yayınlardan uzak yayın politikası izleyebilir. Yani kamuoyu oluşturmaya katkı sağlayabilir.

Her zaman dayanışma içerisinde olduğum haber sitemizin köşe yazarlarımızın dilek ve temennilerini hep dikkate alırım. Köşe yazarlarımızdan meslektaşım Metin Girgin, Haluk Pektaş’ın köşe yazısındaki yorumları dikkate almamı ve bunu haberleştirebileceğimi önerdi.

Gazeteci arkadaşım Metin Girgin’in bu önerisini önemsedim. Okuyucularımızdan da bu yönde gelen destekler ile Taraklı da Çanakkale de şehit olmuş Taraklılı şehitlerimiz adına bir anıt yapılmasını TARAKLI AJANS İnternet Gazetesinde haber niteliğnde önerdik.

Huzurlarınızda bir kez daha ifade ediyorum. Habercilik anlayışımızda örnek bir davranış sergileyerek sadece ve sadece okuyucularımızın önerilerine tercüman oluyoruz.

İlçe Kaymakamımız Mustafa Temiz ve Belediye Başkanımız Tacettin Özkaraman Çanakkale’de şehit olmuş Taraklılı şehitlerimiz adına Anıt yapılması öncülüğümüzü dikkate alırlar, Yada almazlar. Düşüncelerine saygılıyız.

Bizim işimiz sadece haber yapmak değil bir takım önerilere de öncülük etmektir.

Mukaddes topraklarda şehit düşmüş Mehmetçiklerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.

Ruhları şad olsun.  

Tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.