Seyircimiz Huzurunda Müsabaka Oynamak İstiyoruz

Yıllar Sonra İlçede Futbol Sahasına Kavuşan Taraklıspor Kulübünün Başkanı Ş.Nevzat Akay :
"Müsabakalarmızı Taraklı'da Seyircimiz Huzurunda Oynamak İsteriz" Dedi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklıspor Kulübü Başkanı Ş.Nevzat Akay Taraklıspor'un ilçe takımı olmasına rağmen Sakarya 2.Amatör ligde mücadele ettiğini ifade ederek bu yıl ligde başarılı olarak üst lige çıkmak istediklerini söyledi.
Taraklıspor Kulübü Başkanı Nevzat Akay yıllardır ilçede futbol sahası olmamasına rağmen futbola olan sevginin üst düzeyde olduğunu söyleyerek Taraklı ya futbol sahasının yapılması ile gençlerin aktif olarak spora hizmet edeceklerini belirtti.
Başkan Nevzat Akay beraberinde Genel Kaptanı Çetin Ardıç ve yönetim kurulu üyesi Bayar Çakıroğlu ile birlikte yeşil, kırmızı beyazlı takımlarının antrenmanını izlediler.
Akay 2.Amatör ligde bu yıl mutlaka şampiyon olmaları gerektiğini söyleyerek "Taraklıspor bir ilçe takımıdır. Mutlaka şampiyon olmak istiyoruz. Futbolcu kadromuz bunu başaracak güçte. Artık üst lige çıkmamız gerekir." Dedi Yıllardır ilçede futbol sahası olmayışının dez avantajını hissettiklerini belirten Akay “Artık gençlerimiz futbol sahasına kavuştu, futbol sahasındaki eksikliklerin bir an önce giderilerek maçlarımızı saha ve seyircimiz önünde oynamayı istiyoruz” dedi
Kadrodaki birlik beraberlik ve özverili çalışmaların şampiyonluk için umutları arttırdığını söyleyen Akay taraftarların da gücü ile özledikleri şampiyonluğu bu yıl elde etmek istediklerini sözlerine ekledi #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

genel kaptan
8.04.2010 / 08:57:04
UNUTMAYALIM BU TAKIM TARAKLININ HEP BİRLİKTE DESDEK OLALIM
engin dönmez
8.04.2010 / 17:05:36
bu takıma biraz daha destek olunursa 1.amatöre çıkacağından hiç şüpem yok birlik ve beraberlği üst seviyede tuttuktan sonra gerise gelir işşalllh herkese başarılar(özellikle biraderlere)
Fikret
9.04.2010 / 16:29:01
Anlamadığım tek ey şu!.. Takımın oyuncuları Neye göre seçiliyor. Herhangi bir seçme oldumu? Olduysa nerede nezaman? Bence şimdi durup düşünme zamanı. Bulun bir hoca. Yıldız takımı oluştursun U-15 Yetiştirelim gençleri en baştan. Tamam Oyuncular kaliteli kötü demiyorum ama bence hepside aynı mevkii oyuncuları sayılır en fazla 2-3 mevkii çıkar burada.. Neyse Fazka Söze gerek Yok!.. Şunu bilin YeteR Hep Destekçiniz.. İsteriz Ki İyi yerlere Gelin!.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.