İlçe Başkanı Törene Geç Kalınca

İktidar Partisi Çelenk Koymadı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 91.yılı kutlama törenlerinde iktidar partisi AKP Atatürk Büstüne çelenk koymadı

Şehit Mehmet Nuri Kocabıyılk parkındaki saat 09:15 te başlayan çelenk sunma töreninde AKP çelengi tören alanında yer almasına rağmen çelenk AKP den temsilci olmadığı için Atatürk Büstüne sunulamadı

Çelenk sunma töreninden sonra gelen AKP İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı yaptığı açıklamada herhangi bir kasıt olmadığını sadece törenin sonunda yetişebildiğini ifade ederek çelengin sunulamadığını söyledi

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nezih Karabıyık
19.05.2010 / 12:21:51
ÖNCELİKLE ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞIMIZIN BAŞLANGICI OLAN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZI KUTLARIM. ANCAK BÖYLE BAYRAMLARDA BAZI GRUPLARIN YAPTIĞI DAVRANIŞLAR ESAS DÜŞÜNCELERİNİ ORTAYA KOYMAKTADIR. GÜNEYDOĞUDA BAZI BELEDİYE BAŞKANLARININ YAPTIĞI HAREKETLER ŞİMDİ DİĞERLERİ TARAFINDANDAMI UYGULANIYOR? BÖYLE OLACAĞINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUZ. BAŞKAN YOKSA YARDIMCISIDAMI YOK, UTANÇ DUYULMASI GEREKEN BİR DAVRANIŞ.
Selim Yürekli
19.05.2010 / 23:28:24
Neden utanç duyulması gereken bir davranış olsun. Siz değil miydiniz Bir başka yazarın köşesinde Bay Baykal'ın yapmış olduğu ahlak dışı davranışa üstü kapalı arka çıkan. Şimdi de gelmiş Türkiye Cumhuriyetinin kurucusunun ne demek istediğini inkar edercesine sizler, sadece bayramlarda büstüne karşı saygı duruşuna geç kalan bir insanı utanç duyulacak bir davranışla itham ediyorsunuz. Hani eskiden masallar anlatılırdı. Develer tellal iken, pireler berber iken, ben anamın babamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken diye. Masal bu ya. Gerçekte ne evlat anasının babasının beşiğini sallar, ne develer tellal olur, nede pireler berber. Sizin yaptığınızda bu şimdi memlekette hayır sever göğsü imanlı insanları utanç abidesi olarak niteleyin. Ama öte yandan ahlak dışı davranışı olan birisine de arka çıkın. Peh!!!
Nezih Karabıyık
20.05.2010 / 09:55:24
Her halde yazıları dikkatli okumuyorsunuz. İnsanlık hali geç kalabilir, ben kendisi için birşey demedim, sadece yardımcısıda mı yoktu, onlar vekalet edebilirdi diye belirttim. Anlaşılan sizin şahsi düşünceniz farklıymış. Ayrıca Deniz Baykalın yaptığı kabul edilen olay hiç kimse tarafından kabul edilmez ama memleketin birsürü işi varken bunu memleket meselesi haline getirmek hoş değil, adam kandırmacadan, oyalama taktiğinden başka birşey değildir.
NEVZAT AKAY
20.05.2010 / 10:19:32
Selim kardeşim senin ne yazdığından haberin varmı.Baykala ne alakası var.esas sizin zihniyetinizin ne olduğu belli. Vakit mi ne yazarı ise yaptığı zaman iftira baykal yaptımı gerçek ikiside yanlış.İnternet haberi başka bir konudan bahsediyor siz konuyu nereye çekiyorsunuz.Bu kadar fanatiklik ile Din imanı alet etmeyin günah
Selim Yürekli
20.05.2010 / 10:47:20
Onu kendi adamlarına diyeceksiniz. Kaseti öne süren onlardı. Aynı memleket duyarlılığını, bir müslüm gündüz veya bir hüseyin üzmez meselesinde de acaba gösterdiniz mi merak ediyorum.Memleketin o kadar meselesi varken diye yazmışsınız da. Bundan alâ memleket meselesi mi olur. Bir ülkenin yönetimine talip bir adamın ahlak dışı görüntüleri var ortada. Biz ne için yaşıyoruz. DİN, VATAN, NAMUS için değil mi? ALLAH hepimizi böyle kişilerden uzak tutsun dememiz gerekiyor diye düşünüyorum ben.
İzzettin KÖMÜRCÜ
20.05.2010 / 11:18:23
:) :))) Hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum.Haber konusu ile yapılan yorumlar arasında alaka kurmakta zorlanıyorum.Resmi Gazetede bir yönetmelik vardır Ve iktidar partisi bu yönetmeliğe uymamıştır.Haberin özü bu...Başka konuları yorumlamanın anlamı yok.Çelenk sunma törenine katılmamanın mazereti olmaz.Bunu savunma çabasında olmakta çok vahim.Ayrıca günün anlam ve önemi çok büyük..
Nezih Karabıyık
21.05.2010 / 11:49:43
Bakın sizinle yazışma veya cevap verme konusunda bir uğraş peşinde değilim ama yalan ayanlış düşüncelerinizi değişik gündemlerle meydana çıkartmanızı belirtmek için yazıyorum. O yazdığınız din, vatan, namus, dürüstlük meselelerinden en son bahsedecekler bazı düşünce sahipleridir. Şu mecliste çok eşli olan milletvekilleri kimler, çoluk çocuğa tecavüz edenler kimler, sahte raporla oğlunu askere göndermeyenler kimler, oğlu trafik kazasında birilerini öldürdükten sonra geçmiş tarihli, ehliyet alıp, o ehliyeti veren kişileri terfi ettiren kimler, başkasının eserini tekrar yazıp profesör olup bu tespit edilince ünvanı elinden alınanlar kimler ve bunları koruyan kimler???? Lütfen sabit fikirli olmayın ve memlekewt meselesi ile kişisel meselelerin ne olduğunu tekrar sorup öğrenin.
selim yürekli
22.05.2010 / 09:40:39
NK, konuyu nereden nereye getirdiniz. Yorumunuzun ilk cümlesinde dediğiniz yalan yanlış düşünceleri değişik gündemlere siz taşıyorsunuz asıl.Çok eşli olmak farklı , bir başkasıyla ahlak dışı birlikte olmak farklı. O ahlaksız yazar gazetede şimdi yazmıyor ama ergenekondan sabıkalı yazarlar hala gazetelerinde yazıyorlar. Paşaların hangi birisinin çocuğu askere gitmiş. Emin ağa oğlu gitmiş mi? Başkasının eserini çalmaya gelince onu Pamuk orhana sorun o iyi bilir. Şimdi benim size demem gerekiyor lütfen sabit fikirli olmayın. Bakın ülkede güzel şeylerde oluyor. Takdir etmesini bilin.
Nezih Karabıyık
26.05.2010 / 11:51:37
Bakın ben sizin konu değiştiren yorumunuza yanıt yazmak istemiyorum ama ismime doğrudan yazdığınız için son defa burada yazıyorum. Konu ilçe başkanının gecikmesi ve onun yerinede diğer ilçe yetkililerinin çelenk koymaması iken siz Recep beyin danışmanının dediği gibi konuyu başka yerlere taşıyorsunuz yani öğrendiğiniz gibi gündem değiştirmeye çalışıyorsunuz. Çok eşlililk ne zamandan beri ahlaklı bir iş oldu? Bu benim bildiğim İran'da var ve birkaç saatliğine de eş alabiliyorsun, buna ne denir bilemiyorum. Ben ara sıra Taraklı'ya geliyorum, geldiğimde her konuyu uzun uzun konuşabiliriz. Taraklı Ajans'ta bu gereksiz uzatmalar hoş olmaz. İyi günler.
Selim Yürekli
26.05.2010 / 22:27:31
bir kaç saatliğine eş almayı konuşmuyoruz beyefendi. Siz bunu ahlak dışı görürken, Efendimize de hakaret etmiş oluyorsunuz kendinize gelin.. Bakın sizin zihniyete. düne kadar özel hayat dedi yırtındı, ardından kadınlar çıktı zina serbest olsun dedi. işte maddeci zihniyet budur. baykalla beraber olan kadının ailesinin durumunu hiç düşünen yok.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.