Eğitim Bir-Sen Üyeleri Piknikte

Eğitim Bir-Sen Taraklı Üyeleri Piknikte Buluştu
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Taraklı Temsilciliği tarafından Hacıyakup Paşalar köyünde düzenlenen pikniğe Eğitim Bir-Sen üyeleri aileleri ile birlikte katıldılar. Eğitim Bir-Sen ilçe temsilcisi İbrahim Kaya yaptığı konuşmada, yorucu bir Eğitim Öğretim Döneminin sonunda Taraklı Eğitim Bir-Sen üyelerini bu organizasyonda buluşturmanın gurur ve sevincini yaşadığını belirterek programın yapılmasına katkıda bulunan ve programa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Piknik programında Taraklı İlçe Temsilciliğinin 2009–2010 eğitim öğretim döneminde yapılan çalışmaları değerlendirilerek, gelecek dönemde yapılacak faaliyetlerin planlanması ve yeni yönetimin oluşturulmasına yönelik istişarelerde bulunuldu. Ayrıca ilçemizde yapılan sendikal faaliyetler ve eğitim-öğretim alanında görülen aksaklıklar ile ilgili hazırlanan rapora son şekli verilerek il yönetimine sunulmasına karar verildi. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İsmail DAĞ
23.06.2010 / 15:23:42
Çok güzel organizatörleri tebrik ediyorum.Sanırım İbrahim Bey in organize ettiği Taraklı daki son piknik olsa gerek bundan böyle aynı aktiviteyi Pendik te de görmek istiyoruz.Hafta sonu Pendik Eğitim Bir Sen üyelerini Derince ye pikniğe götürüyor.Taraklı EBS de katılırsa memnun oluruz.
İbrahim Kaya
23.06.2010 / 20:48:47
Evet İsmail Abi; bu belki benim Taraklı EBS olarak son pikniğim. Ama kurduğumuz teşkilat yapısının ortaya çıkardığı dinamizmin yeni yönetim tarafından daha da ileriye götürüleceğine eminim.Daha yapacak çok şey var. Pendik EBS'nin düzenlediği pikniğe katılmamız için yaptığın davete teşekkür ederek, o hafta Sakarya EBS'nin düzenleyeceği Aile Günü münasebetiyle katılamıyacağımızı bildirirken, Pendik EBS ve onun bağlı olduğu 4 nolu şube ile katılacağımız,en azından Taraklı EBS'yi de temsilen, bir çok aktivite olacaktır inşaallah. İnsan yüreğinin götürdüğü yere gitse de yaşananlar hep o yürekle beraber gider. Daha önce görev yaptığım yerleri olduğu gibi Taraklı'yı da yüreğimizin bir yerinde beraber götürüyoruz.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.