Boğazda Taraklıspor Farkı

2.Amatör Kümede Geyve Grubunda oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Taraklıspor 5-3 galip geldiği Kızılkaya maçı sonrasında mutluğu rakipleri ile paylaştı

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

2 Amatör kümede Geyve grubunda mücadele eden Taraklıspor Kışlaçay sahasında oynadığı Kızılkayaspor maçını 5-3 kazanarak 1.Amatör kümeye yükselen takım olarak şampiyonluğa adını yazdırdı.adını yazdırdı.
5-3 Taraklıspor’un üstünlüğü ile biten Kızılkaya spor karşılaşmasında Taraklıspor’un gollerini
4. dakikada Hakan 14,25 ve 86.dakikalarda Fatih 36. dakikada Osman atarken Kızılkayanın golleri ise 45 ,66 ve 75. dakikalarda geldi.

Kızılkaya maçından da 3 puan alan Taraklıspor grubunda yenilgi yüzü görmezken son hafta kendi sahasında karşılaşacağı Bağlarbaşı spor maçı öncesi 1Amatör kümeye yükselen takım oldu
Kışlaçay sahasında oynanan Kızılkaya spor Taraklıspor karşılaşmasından sonra büyük sevinç yaşayan Taraklıspor yönetimi ve futbolcuları rakipleri Boğaz köy futbol takımının misafiri oldular.Boğazköy takımı yöneticileri ve futbolcuları Taraklıspor’un şampiyonluğu hak ettiğini söyleyerek rakiplerini kutladılar.Köy kahvesinde her iki takımın futbolcuları sohbet ederek futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade ettiler.Taraklısor kulübü yönetim kurulu üyesi Bayar Çakıroğlu Boğazköy takımı yönetimine ve futbolcularına misafirperverlilerinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra grubun diğer şampiyonu Nuriosmaniye köyüne giden Taraklıspor kafilesi şampiyon Nuriosmaniyespor’un yönetimini teknik heyet ve futbolcularını tebrik ettiler.
Nuriosmaniyespor ve Taraklısporlu yönetici ve futbolcular önce forma değiştiler daha sonra şampiyonluğu birlikte halay çekerek kutladılar.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hakan ÖZEN
9.07.2010 / 12:33:35
ŞAMPİYON ŞAMPİYON SESLERİYLE NAMALUP BİR TARAKLISPOR HUZURLARINIZA SUNARIZ SAYGILARIMLA.
€mr€ Akt€p€
9.07.2010 / 17:12:41
Nağmalup Şampiyon Taraklıspor Huzurlarınızda.Tüm Kardeslerimi Tbr Ediyorum Beklenen Oldu Sonunda...Şampiyoon Taraklısporr..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.