Taraklıspor'da Olağanüstü Genel Kurul Yapıldı

Ş.Nevzat Akay Yeniden Başkan Seçildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklıspor Kulübü Derneği olağanüstü genel kurul toplantısı Belediye toplantı salonunda yapıldı.
96 üyeden 56 üyenin hazır bulunduğu kongrede açılş konuşması yapan Nevzat Akay Taraklıspor'un birlik ve beraberlik içerisnde 2.Amatör kümede namağlup şekilde şampiyon olduğunu ifade ederek 1 Amatör kümede mücadele etmek ve daha güçlü bir yönetim oluşturulmasına imkan sağlamak için genel kurul kararı aldıklarını söyledi.Başkan Akay konuşmasında Taraklıspor'a destek olan herkese teşekkür ederek yeni oluşturulacak yönetim kuruluna her türlü desteği vereceklerini söyledi

Divan Başkanlığı için verilen önerge sonrasında yapılan oylamada Divan Başkanlığına Alaattin Yılmaz, Katip üyeliklere Hamit Kıratlı ve Halil Gden seçildi.
Divan Başkanı Alaatin Yılmaz divan heyetine seçilmelerinden dolayı divan heyeti adına genel kurula teşekkür ederek kongrenin en iyi şekilde sonuçlanmasını sağlayacaklarını söyledi..
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Taraklıspor kulübü Başkanı Nevzat Akay 2010 dönemi faaliyet raparunu okudu.
Faaliyet raporunun genel kurul üyelerinin oylarına sunulması ve ibra edilmesinden sonra dönem içi hesap raporları okundu ve genel kurulun oylarına sunuldu.Hesap raporlarınında kabul edilmesinde sonra dilek ve temenniler bölümünde üyelerden Kadir Sayın tarafından önerge verilerek tüzükte belirlenen yönetim kurulu sayısının arttırılması için tüzükte değişiklik yapılmasını ve Taraklıspor yönetim kurulu sayısının 5 kişiden 21 kişiye çıkartılmasını önerdi.Divan başkanlığına sunulan önerge sonrasında yönetim kurulu üye sayısı 21 kişi olarak belirlendi.
Genel kurulda üyeler Taraklıspor hakkında görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.Genel Kurulda söz alan Yusuf Kabak kulübün mali durumunun mutlaka masaya yatırlması gerektiğini ve mevcut şartlarda seçilecek yönetimin işinin çok zor olduğunu ifade ederek çözüm bulunması gerektiğinin altını çizdi.Futbl sahasının son durumu hakkında da endişeli olduğunu dile getiren Kabak "Futbol sahamızın en kısa sürede mutlaka düzenlenmesi gerekiyor.Transfer edilecek futbolcular hakkında ne gibi çalışmalar başlatılacak ve mevcut futbolcularımız hangi şartlarda mücadele edecek bu konular büyük sıkıntı.Sıkıntıları el birliği ile çözmemiz gerekiyor.Seçilecek olan yönetime maddi anlamda büyük destek lazım."dedi

Üyelerden Ali Özen'de yaptığı konuşmada Taraklıspor derneğinin mutlaka bir idare binasının olması gerektiğini hatta kulübe gelir getirecek tesisler işletilmesi gerektiğini belirtti.

Taraklıspor yönetiminde görev alan İzzettin Kömürcü'de yaptığı konuşmada genel kurul üyesi Yusuf Kabak'ın konuşmalarında dile getirdiği sıkıntıların çok yerinde ifadeler olduğunu söyleyerek Taraklıspor'un 1.Amatör kümede mücadele edebilmesi için acil olarak nakit para sıkntısının giderilmesi gerektiğini söyledi.Kömürcü yaptığı konuşmada "Yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı almasını gerektiren tek neden maddi imkansızlıklardır.Hepimiz koşmaya hazırız.Ama para olmayınca ne takım kurabiliyoruz.nede transfer yapabilişyoruz.nede maça çıkmaya cesaretimiz var.Sözde vaatlerle hiçbir adım atamıyoruz.O nedenle bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor,Mülki Amirimiz, Belediye Başkanımız İl Genel Meclisi üyelerimiz siyasilerimiz dernek başkanlarımız iş adamlarımız, esnaflar, basınımız Taraklı dışında yaşayan ve nüfus kağıdında Taraklı yazan,bu ilçede para kazanan, ekmek yiyen,su içen, havasını soluyan herkesin Taraklıspor'a destek olması gerekir.Spor işi gönül işidir para olmayınca gönüllü olsanda yapamıyorsun.Takımı ilçe dışında bir sponsora satsak sokaktaki vatandaş her türlü dedikoduyu yapacak.O nedenle lütfen elimizi pamuğun altına değil,taşın altına koymaktan kaçmayalım. Taraklıspor'a sahip çıkalım. Tarakıspor sadece bir kaç kişinin değil herkesin sahip çıkması gereken bir kulüptür. Şayet bu kulüp sahipsiz kalırsa bu hepimizin ayıbı olur" dedi.

İzzettin Kömürcü'nün sert konuşmasının ardından Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'da kulübe desteklerinin devam edeceğini söyleyerek Taraklıspor'un en iyi şekilde temsil edilmesi için üzerine düşeni yapacağını söyledi.Futbol sahasında düzenleme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Özkaraman sahanın 25 Eylülde başlayacak olan lig müsabakalarına yetiştirileceğini söyledi. Taraklıspor futbol takımının maçlara rahat gidip gelmesi için yine otobüs tahsis edeceklerini belirten Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman "Otobüsümüzün bakımını yaptırdık. Kafilemiz çok rahat bir şekilde maçlara gidiebilecekler"dedi. Taraklı'dan yetişen profosyenel futbolculardan profosyenel futbol antrenörü aynı zamanda Taraklıspor genel kurul üyesi Taraklı'lı Metin Karabıyık'ın Taraklı ya ve Taraklıspor'a önemli hizmetler vereceğine inandığını söyleyen Özkaraman "Yeni yönetimin Metin Karabıyık ile çalışmak istemesi memnunluk vericidir. İnşallah Taraklı'dan genç ve yetenekli sporcular çıkacaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gündemin seçim maddesine geçildi.

Seçimlerde Taraklıspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerine


Niyazi KAYNAR-Sami VERGİLİ-Tuncay ÖZKAN-Ünal DOĞAN-Erdal ÖZEN-Nevzat AKAY-Bayar ÇAKIROĞLU-Serkan ÖZEN-İzzettin KÖMÜRCÜ-Çetin ARDIÇ-Halil GİDEN-İbrahim ÇAM-İsmail PEKMEZ-Harun GÜNDÜZ-Mehmet TÜRKDOĞMUŞ-Naci KARABACAK-H.Nail ÇELİKKAN-Ali ÖZEN-Özcan KÜÇÜKÇINAR-Hüseyin ÖZEN ve Alaaattin YILMAZ

seçildiler.

Genel kurul toplantısının sona ermesinin ardından yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek Başkan seçimini gerçekleştirdiler.Yapılan toplantıda Nevzat Akay yönetim kurulunda yeniden başkan seçildi.
Toplantıda ayrıca transfer komitesi oluşurularak çalışmalara başlanması kararlaştırıldı.
Taraklıspor Antrenörlüğüne getirilmesi kararlaştırılan Metin Karabıyık'ta "İyi bir takım oluşturmak istiyoruz, hareketli günler yaşayacağz.Çalışmalara hemen başlayacağız"dedi.
Taraklıspor olağan genel kurul toplantısı gece geç saatlere kadar sürdü.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nezih Karabıyık
15.09.2010 / 10:13:23
YENİ YÖNETİM KURULU VE TEKNİK KADROYA BAŞARILAR DİLERİM. Nezih Karabıyık
mesut uzelli
15.09.2010 / 21:00:06
ARKADAŞLAR TARAKLISPORU BİR KAÇ KİŞİNİN SIRTINA YÜKLEMEYİN LÜTFEN HERKESİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASI GEREKİYOR. BU SENE DAHA ZORLU VE ÇETİN BİR LİG GEÇECEK UFAK UFAK KÖY TAKIMLARI BAŞARILI OLUYORDA BENİM MAZİSİ YILLARA DAYANAN TARAKLI SPORMU BAŞARILI OLAMIYACAK BUNA İNANMAK BİLE İSTEMİYORUM LÜTFEN BİRLİĞİMİZİ DAHA GENİŞLETELİM İŞTE O ZAMAN DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ İNŞALLAH ,HERKESE BOL BOL SELAMLAR....
hamza hoca
16.09.2010 / 10:31:52
Başta yeni üyeler , Taraklı spora ve Taraklı,ya gönül veren herkese başarılar.
ömer kır
16.09.2010 / 18:50:46
taraklı spora şimdiden yeni sezonda başarılardilerim allah gönlünüze göreversin ömer kır

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.