Ahilik Haftası

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naki İşbilir her yıl yapılan Ahilik Haftası kutlamalarının bu yıl da 11-17 Ekim 2010 tarihleri arasında yapılacağını bildirdi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naki İşbilir her yıl Ekim ayında kutlanan Ahilik Haftası “ Esnaf Bayramı”nın bu yılda 11-17 Ekim tarihleri arasında kutlanacağını söyledi.İşbilir verdiği bilgide "Ahilik kültürünün tanıtılması, esnaf ve sanatkarlar ile bunların örgütlerinde yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacı ile bu yılda kutlanacak olan ve çeşitli etkinliklerle coşku içinde geçmesi beklenen Ahilik Haftasında dolu dolu etkinlikler yer almaktadır. Sakarya Valiliği koordinesinde Ahilik Kültürüne yakışan kutlama programları ile esnaf bayramının en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Taraklı'dan da esnaflarımızın katılımı ile 11 Ekim Pazartesi günü saat 10:00’da Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) binasının önünden oda başkanları, yönetimleri ile esnaf ve sanatkarlar bir araya gelerek Yenicami güzergahından töreninin yapılacağı Kent Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirilecektir. Kent Meydanında 10:30’da Atatürk anıtına çelenk sunumunun yapılmasının ardından İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile törenler başlayacaktır."dedi

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naki İşbilir Kutlama programının ilk günü saat 08:00 de etkinliklere katılım için Taraklı'dan otobüs kaldırılacağını söyledi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.