Atlayamazsınız.

Türk kafile hep beraber bir ucakta gidiyormus.
Yayın: Güncelleme:

Türk kafile hep beraber bir ucakta gidiyormus. Pilot aniden hostesleri cagirmis ve demis ki:"Ucak dusmek uzere. tum yolculara atlamalarini soyleyin. Su anda deniz uzerindeyiz ve denize cok yakin ucuyorum, atlarlarsa kurtulma sanslari var ama >atlamazlarsa herkes ölecek!!!" Tabi boyle bir şeyi insanlara yaptırmak cok zor.


Hosteslerden akilli bir tanesi dusunmus tasinmis herkese uygun bir dille anlatilirsa ucaktan atlamalari saglanir diye karar vermis ve ilk olarak Amerikali kafilenin yanina gitmis:"Sayin yolcularimiz; uzerinde bulundugumuz alan Japonlarin arastirma laboratuarlariyla kapli.


Eger oraya ulasirsaniz tum Japon teknolojisi sirlarini kaparsiniz!" Butun Amerikalilar koşarak çıkışa Gitmis ve atlamiş; Sonra hostes Ingilizlere yonelmis: "Sayin yolcularimiz su anda dunyanin en genis ve verimli somurgeleri uzerindeyiz; eger hemen el koyarsaniz sonsuza dek sizin olurlar!" Butun Ingilizler hevesle atlamis; Sira Fransizlara gelmis.hostes:"Bayanlar baylar, affedersiniz rahatsiz ediyorum; fakat rica etsem ucaktan atlar misiniz?simdiden tesekkur ederim" demis.Fransizlar: "tabi, mersi!" demis ve sirayla atlamislar.Hostes bu kez Almanlara yonelmis: "Laaaan! atlayin cabuk asagi!" diye bagirmis Alman kafile "heil" demis ve atlamis.Veee sira gelmis Turklereee. Hostes yandan yandan gülümseyerek ve hafif de dayanarak şöyle demiş: "Siz var ya... buradan atlayamazsiniz!!!!!!"

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

alperen kabak
26.11.2006 / 14:04:23
:):):):)gercekten bunu okumaya her insanın ıhtıyacı var
İbrahim ARSLAN
28.11.2006 / 16:11:47
Bu yazıyı okuyunca çok güldüm.Fakat aynı zamanda Dünyayı tanıma açısındanda düşündürücü buldum.Elinize,kaleminize sağlık...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.