Taraklspor Mağlup Oldu

1.Amatör Küme C Grubunda Taraklıspor Altınderespor'a 5-0 yenildi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya 1.Amatör küme C grubunda Geyve Bayat sahasındaa oynanan karşılaşmada Taraklspor Altınderespor'a 5-0 mağlup oldu.

Karşılaşma yağmur altında oynandı

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hayri
5.12.2010 / 18:03:42
Ya bu taraklıspor yöneticileri ne iş yaparlar...Haftalardır böyle sonuçlar alnıyor da ne bir atnersi istifa eder ne bir taneside gerekli açıklamalar yapar.. Bu araba böyle gitmez..ya motor yapılacak yada araç satılıp yenisi alınacak..
ali erkan
5.12.2010 / 19:12:10
bu taraklısporun halı ne olacak boyle bırılerı bu işe dur desin yardım etsin hem mağlubiyet olmuyor ama maclara bile gidesimiz gelmiyor!
tatanga Selçuk Güneş
5.12.2010 / 21:09:13
bu hafta bayat sahasına gittim.üzüntümü belirtmek isterim.bu arada çeto başkanı göremedim.
Abdullah NURİOĞLU
6.12.2010 / 11:17:01
Taraklıspor; layık olduğu yerde olması için forma sevdalısı değil, futbol sevdalısı oyuncular oynatmalı.
hacı murat
6.12.2010 / 11:35:12
*Paşalar köyü sporcularını İZTEMEZÜK *Ünv. öğrencilerini İZTEMEZÜK *Metin hocayı İZTEMEZÜK *50 TL para vermediler Akyazı pazar köyü maçına GİTMEZÜK *Yeni yönetime girenler eski yönetici başkan Nevzat ve İ.kömürcüğü İSTEMEZÜK dediler sonuçta İSTEMEZÜKÇÜ yöneticiler İZTEMEZÜKÇÜ sporculara sahip çıkarak biz sizi İSTERÜK dediler ve Metin hoca sağlığını bahane göstererek bana göre ilkelerine sahip çıkarak 2 haftadır (galba artık süreklı bence haklı olarak taraklıya gelmiyor) onsuz takım kendı sahası sayılan bayatda önce 4 gol sonraki maçta 5 gol yiyerek rezil oldu *çok bilmiş kişiler şimdi niye sorgulamıyorsunuz... çünkü sallama sırası kendinize geldi... ama kimden başlıyım diyorsunuz!!!
taraklı esnafları
6.12.2010 / 12:25:36
yönetimden açıklama istiyoruz. Metin abiyi kim küstürdü. Metin abi gibi bir değere sahip çıkamamak bizlerin ayıbı. Yazıklar olsunnnn. izzettin kömürcü lütfen gerçekleri açıkla
TATANGA
6.12.2010 / 14:40:35
NE DEĞERİNDEN BAHSEDİYORSUN TAKIMI BU HALE METİN KARABIYIK GETİRDİ ZATEN HERKESİ KÜSTÜRDÜ YENİ YENİ TAKIM TOPLANIYOR YÖNETİM GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAKINDA YAPAR HERKESİN HABERİ VARDA SENİNMİ YOK ZATEN O KÜSMEDİ FUTBOLCULAR ONA KÜSTÜ SAYGILAR
TARAKLI SEVDASI
6.12.2010 / 15:14:14
İZZETTİN BURD YORUMLARI YAZIYORSUN İYİ GÜZELDE YEDİĞİN PARALARIN HESABINI VEREMEDİN SEN ONUDA YAZSANA YAZDA ADAM DESİNLER CESARETİN VARSA TOPLANAN PARA BELLİ 15 BİNLİRADAN 5 LİRA BIRAKTIN KASADA ONU NEDEN AÇIKLAMOYPRSUNDA BURDAKİ FUTBOLCULARA LAF ATIYORSUN SİZDE DENGELİ DAVRANSAYDINIZ OZAMAN SİZDEN PARA İSTEYEN OLMADIKİ ADALETLİ FORMA DAĞITIN DENDİ BİZ İSTEMİYORUK DEMEDİK DESEYDİK BU MAÇADA ADAPAZARINDAN ÇOCUKLARLA ÇIKMAZDIK SANKİ METİN HOCAN VARKEN HİÇ YEMEDİNMİ 5 TANE O VARKEN 6 YEDİN ONU NEDEN DEMİYORSUN HOCANIN AVUKATLIĞINI YAPMA BURDA YEDİĞİN PARALARIN HESABINI VER VEREMESSEN ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKAR ZATEN SENİ HERKES BİLİYOR NASIL OLDUĞUNU SEVMİYOR SİZ VARKEN KİMSE TAYRDIM ETMEDİ İŞTE SİZ OLMAYIN 50 BİNLİRA DAHA TOPLANIR ÇEKİN ELİNİZİ HERŞEYDEN KENDİ İŞİNLE UĞRAŞ MALBOROCUNA PARA BUL SEN İLK ÖNCE KÜLÜBÜN PARALARINI BİTİRDİN BİR İŞE YARA DÜKKANINDA CESARETİN VARSA YAYINLAR BU YORUMU HERKES NE OLDUĞUNU ÖĞRENSİN SAYGILAR
cenk
6.12.2010 / 15:15:22
biz yeniliyoruz diye bazıları sevinmesin elbet galibiyetler gelecektir biz bu kadryla yeni gelecek hocamızla zatn mutluyz yenilsekde mutluyz küstürülen oyuncularımızda geri gelmeye başladılar bunlarda bize yeter=))))))
TARAKLISPOR
6.12.2010 / 18:39:01
TARAKLISPOR METİN HOCA VARKEN DE AYNIYDI TARAKLISPORUN BU GRUPTA YENEBİLECEĞİ TAKIMLAR BELLİ.KARASU ALTINDERE KACAALI KÖYHİZMETLERİ BUNLAR ZATEN SÜPERAMATÖRE OYNAYAN TAKIMLAR BUNLARI TARAKLISPORUN YENMESI ZOR METİN HOCA OLSA NE OLMASA NE OLDUDA NE OLDU KOCAALI 6-1 YENDİ.SONUÇ DEĞİŞMEZ.METİN HOCANIN FUTBOLCULARLA İLETİŞİMİ BOZUK KİMSE İSTEMİYOR..BU İŞ MORAL İŞİ EKİP İŞİ ÖYLE PARAYLA OLSA FENERBEHÇE HERSENE ŞAMPİYON OLURDU..GECEN SENE BAŞARI NASIL GELDI PARAYLA MI BUNU HERKES KENDİNE BİR SORSUN.TARAKLIMIZIN GENCİ TARAKLIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDER VE EDECEKTİR.1.AMATÖR ZOR AMA BURDA MÜCADELE ETMEYİ TARAKLILI GENÇLERDE ÖGRENECEK KOSKOCA İLÇENİN GENÇLERİ KOCATÖNGEL HACIMERCAN PAZARKÖY GÖLKENT KADARDA MI OLAMAYACAK DAHA DA FAZLASINI YAPACAK GÜCE SAHİP TARAKLININ GENCİ..TARAKLININ TARAKLILI GENCLERE SAHİP ÇIKMASI LAZIM TARAKLIMIZDAN NİYE ALPERENLER ÇIKMASIN..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.