İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri

HAS Parti'de toplantı

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Adapazarı İlçe Teşkilatı Kurucular Kurulu listesi tanıtıldı.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

HAS Parti Adapazarı İlçe Kurucular Kurulu tanıtım toplantısı Elegante restoranda gerçekleştirdi. Adapazarı İlçe Kurucu Başkanı Mahmut Yılmaz yaptığı konuşmada, “Kavga etmeden konuşmanın, küfürleşmeden tartışmanın, taviz vermeden uzlaşmanın mümkün olduğunu Türkiye ve Sakarya siyasetine kazandıracağız. Herkese kapımız ve gönlümüz açıktır, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da olmaya devam edecektir. Uzun yola çıkmaya hüküm giydiğimizi bilerek ve bir Musa gibi elimize asayı alarak, bundan sonraki dönemde Sakarya'nın yollarına çıkıyoruz” dedi.

Çok kısa bir sürede teşkilatları kurduklarını söyleyen Yılmaz, “28 gün gibi kısa bir sürede teşkilatlanma çalışmalarını nihayetlendirerek, 1'inci Büyük Kongremizi yaptık. 6 ay sonrada seçimlerde milletimizin önüne, Türkiye'yi büyük bir ülke olarak inşa edecek, yerli, maneviyatçı, özgürlükten ve adaletten yana, sivil siyasetin güçlü bir iktidar alternatifi çıkmıştır” diye konuştu.

HAS Parti Sakarya İl Başkanı Osman İbrahim Baş ise tüm Sakarya genelindeki teşkilatlanmanın kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Partimiz kısa sürede çok büyük ilerleme kaydetmiştir. Bu süreçte bizlerle birlikte hareket eden teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mücadelemizde Rabbimizden doğru adımlarımızda yar ve yardımcımız olmasını temenni ediyorum” dedi.

Adapazarı İlçe Kurucular Kurulu listesi; Mahmut Yılmaz, Abdurrahman Dalkılıç, Abdülkerim Koç, Abdürrahim Burak, Ahmet Sert, Ali Türkhan, Ayhan Karaslan, Birol Karataş, Cebbar Kaya, Cüneyt Özel, Ebubekir Erbakan Yaşar, Engin Pişkin, Ergün Bulut, Erol Aydın, Faruk Akyol, Fatih Erdem, Fatih Akdoğan, Gökhan Debreli, Halil İbrahim Cepni, Halil Demirci, Harun Suna, Hasan Çetin, Hava Abdullah, Hüseyin Özdin, İbrahim Atlı, İbrahim Evkuran, İbrahim Kırmacı, İrfan Bulut, İzzet Patan, Kadir Baykal, Metin Yaşar, Muhammet Enes Şen, Musa Kocaoğlu, Mustafa Aydın, Mustafa Gürses, Mustafa Kutlu, Nezih Ergüven, Ömer Gökdemir, Ömer Göktaş, Serkan Tosun, Şaban İşcan, Tuncay Akar, Ümit Dönmez, Ünal Alkan, Yasin Günay, Yusuf Kemal Hağur, Yusuf Süfürücü, Zafer Özalp ve Zafercan Kamiloğlu'ndan oluştu.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.