İstifalar Kabul Edildi

Taraklısporda önceki gün istifa eden Kulüp Başkanı Nevzat Akay yönetim kurulu üyeleri Niyazi Kaynar, Özcan Küçükçınar, H.Nail Çelikkan, Çetin Ardıç ve İzzettin Kömürcü ve Antrenör Metin Karbıyık’ın istifaları kabul edildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklıspor yönetiminin istifalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede istifa eden yönetim kurulu üyelerinin istifaları kabul edildi.
Taraklısporda önceki gün istifa eden Kulüp Başkanı Nevzat Akay yönetim kurulu üyeleri Niyazi Kaynar, Özcan Küçükçınar, H.Nail Çelikkan, Çetin Ardıç ve İzzettin Kömürcü ve Antrenör Metin Karabıyık’ın istifaları kabul edildi.
Öte yandan istifa den yönetim kurulu üyesi İbrahim Çam ve Mehmet Tükdoğmuş ise yönetime devam kararı aldı

Taraklıspor yönetim kurulu yapmış olduğu toplantıda ayrıca Kulüp Başkanlığına Tuncay Özkan
Başkan Yardımcılığına Ünal Doğan Muhasip üyeliğe Eşref Pektaş Genel Kaptanlık görevine Halil Giden sekreterliğe ise Bayar Çakıroğlu getirildi.
Taraklıspor Kulübü Başkanı Tuncay Özkan yaptığı açıklamada Taraklıspor’da yaşanan istifaların ilçede spor camiasında herkesi derinden üzdüğünü belirterek yaşanan sıkıntıların aşılmasının da umut verici olduğunu söyledi. Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Başkan Nevzat Akay, Niyazi Kaynar, Özcan Küçükçınar, H.Nail Çelikkan, Çetin Ardıç ve İzzettin Kömürcü’ ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Özkan “Herkesin düşüncesine saygılıyız. İstifa eden arkadaşlarımız yönetimde olmamış olsalar bile Taraklıspor’a hizmet edeceklerine inanıyoruz” dedi.
Taraklıspor Antrenörü Metin Karabıyık’ın da Taraklıspor için her zaman büyük fedakârlıklar yaptığını belirten Tuncay Özkan “Sayın Metin Karabıyık’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi
Taraklıspor'da yaşanan gelişmelerin sürtüşme olmadığının altını çizen Özkan “Bu bir hizmet yarışıdır, Birileri gider birileri gelir, hepimizin ortak amacı Taraklıspor’u layık olduğu yere getirmektir. Taraklı lı gençler bizim gençlerimizdir. Hiç bir zaman yıkıcı değil her zaman yapıcı olmak dileğiyle saygılar sunarım” dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

BARIŞ DÖNMEZ
30.12.2010 / 18:31:18
DEĞERLİ YENİ BAŞKANIMIZ TUNCAY ABİYE YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM...
turgay
30.12.2010 / 19:06:29
tuncay abiye ve yönetime yeni görevinde başarılar dilerim herşey taraklıspor için
Ethem CİHAN
31.12.2010 / 12:09:40
Sevgili Tuncay'a yeni görevinde başarılar dilerim Taraklı spor için en iyisini yapacağını biliyorum.İnşallah antrönör olarak en az Metin abi kadar iyi birini getirir,başarı istiyorsa bunun şart olduğunu herkezden iyi biliyordur.Tekrar başarılar dilerim
dilek şahin
2.01.2011 / 16:08:13
TUNCAY KARDEŞİME BAŞARILAR DİLİYORUM ...........HERŞEY TARAKLI İÇİN

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.