Tanımıyorum ama Kavganıza Üzülüyorum

Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR
Yayın: Güncelleme:

Boşlukta olan sırları aramaya çalışsak ta, neden diye benliğimizde mücadele etsek de, acıları dizlerimizi döverek yok etmeye çalışsak ta, yaşamaksa tümünü kaderimiz, erteleyemez ya da sebebini öğrenemeyiz.

Bilmek, hele sorunu görmeye çalışmak, yüreğinizdeki yangınlara bir nebze olsun su serpe bilmek elinizde değil. Gözyaşları dökerek de, son sesimizle bağırarak ta, son sürat dönen saniyeleri durduramaz ve geleceği değiştirme şansını yakalayamayız.

Her şey kısıtlı olsa da bu yaşamda, insanca yaşabiliriz, doğruları söyleyerek hayatımızı idame ettirebiliriz.

Düşünüyoruz, adımlıyoruz, derdimize derman olacak bir ses arıyoruz. Yürüdüğümüz yollar biz adımladıkça uzuyor ama biz etrafımıza bakmayı unutuyoruz. Göğsümüz daralıyor, nefes alışımız aniden hızlanıyor, birden soluk almakta zorlanıyoruz lakin yanı başımızda ki sese kulak vermiyoruz.

Adımladığımız yollardaki çıtırtılar bize bir şey hatırlatmıyor, eskiye, geçmişe kulak vermiyoruz. Hatırlamamız gerekenleri aklımıza getirmiyor, safsatalarla beynimizi meşgul ediyoruz. Ve siz uzaktan da olsa değer verdiğim insanlar tartışıyorsunuz.

 Kocaman adamlar, bilgili adamlar, değer verdiğimiz adamlar, hatasız kul var mı ki, yapılmıştır bir hata bilmeden, diğeri de görmüştür ve bilmeden yaptı demiştir kırk yıllık bildiğim insan diyerek.

Kavgayı yapanlar kim mi? Benim büyük üstatlar dediğim kişiler, benim bilgili dediğim zatlar. Elbet okurlar buradaki yazıyı, yarın sabah hocanın sela sesiyle dostunuzu kaybettiğinizi öğrendiğinizde ona ilk koşacak sizsiniz aslında lakin şuan bir kısır döngüyle beyninizi karıncalaştırıyorsunuz. Kovun o karıncaları gitsinler uzaklara, siz yarın onu ziyaret edin, birer demli çay için ve karşılıklı duman tütücüyü tüttürün.

Yarından sonra çok geç olacağını da unutmayın, kardeş sözü….

www.erdoganisir.com

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
6.01.2011 / 22:42:18
YENİ BİR YILA GİRDİK...SAKİN,HUZURLU VE SAĞLIK DOLU BİR YIL TEMENNİ EDİYORUM...HADİ ÇAY NEYSEDE "DUMANSIZ HAVA SAHASINI İHLAL ETMEYELİM"

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.