Esnaf ile Toplantı

Cumartesi Günü Yapılmakta olan Halk Pazarının Değişmesi Gündemde
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Cumartesi günü yapılmakta olan halk pazarının gününün değiştirilmesi için esnaf ile toplantı düzenlediklerini söyledi.

Esnaflardan gelen talep üzerine 17 Ocak Pazartesi akşamı saat 19:00 daBelediye Düğün Salonunda pazarın gününün değiştirilmsi ile ilgili toplantı düzenleyeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Tcettin Özkaraman Halk Bankası Uzunçarşı Şubesi Müdürü Recep Kahraman'ında toplantıda kredi konusunda bilgi vereceğini belirtti.

Özkaraman tüm esnafların ve halkın toplantıya davetlı olduklarını söyledi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ESNAF Ali
14.01.2011 / 20:41:54
Daha önceki yıllarda olduğu gibi bi'ara pazarımız Çarşamba, Cuma günlerine alınmıştı fakat başarılı olunmamıştı. Peki niye? Çünkü hafta içi vatandaş köyünden kalkıp geliyor, hem resmi işini, hem ilaç işini hem de pazar işini görüp köyüne geri dönüyor ve işi bitiyor. Bu yüzden haftanın bir günü yetiyor, otomatikman altı günü ölüyor. Ama pazara yine Cumartesi devam edildiği zaman hem hafta içi hem de hafta sonu ilçemize dışarıdan girdi sağlanmış olur, bilgilerinize. İyi düşünün!
A.Haluk Pektaş
15.01.2011 / 07:47:28
her nedense adını söylemekte sakınan! esnaf kardeşimizin dediği gibi,bu evvelce denendi,tutmadı.komşu ilçelerin pazarlarının olmadığı çarşamba ve cuma günleri yapılan uygulama bir cumartesi canlılığını gösteremedi.sebeplerini sıralamağa da gerek yok sanırım burada.denenmişi tekrar denemenin faydası ne bilmem.oysa o günlerdeki taraklı pazarı ile bu günün pazarı mukayese edilemiyecek kadar zayıflamış,adeta pazar özelliğini kaybetmişken !...o günleri bilmeyenler canlılık getirebilmek adına galiba yeni bir çözüm arayışı içindeler.
Taraklılı
15.01.2011 / 09:05:16
Taraklı artık turistik bir yer oluyor. Pazarımız Çarşamba olsa bir gün kazanıyoruz.Cumartesi günü Taraklıyı gezmeye gelenlerdaha rahat hareket eder hemde alışveriş yapılır.yöresel ürünlerin satıldığı bir pazar kurulur.Böylelikle Çarşamba Halk pazarı Cumartesi yöresel ürün pazarı daha iyi olmaz mı
kenan
15.01.2011 / 14:33:22
EĞER TARAKLININ PAZAR GÜNÜ İLE OYNARSANIZ EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPMIŞ OLUSUNUZ BEYLER.ÇARŞAMBA PAZAR GÜNÜNÜN TUTMAYACAĞINA AND EDERİM.BU KADAR EMİNİZ.HER İŞ BİTTİ DE SIRA PAZAR GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRMEYE GELDİ.DEĞİŞİRSE KİME YARAYACAK.BİRAZ TARAKLIYI DÜŞÜNÜN BEYLER ŞAHISLARI DEĞİL.
Çetinkaya BAĞATIR
16.01.2011 / 08:09:27
Sayın Belediye Başkanım Tacettin Özkaraman Halk pazarının gününü lütfen değiştirmeyin,esnafın hasılat kaybı olur vede köylü kardeşlerimizin katılımı azalır,ayrıca üstü kapalı pazar alanını lütfen büyütün,ve tezgah yerleri günümüz koşullarına nezih olmasını diliyor ve rica ediyorum,Saygılarımla.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.