Taraklı Belediyesi Esnafla İstişare Toplantısı Düzenledi:

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “İlçemizin Geleceğine Yönelik Güzel Çalışmalarımız Var” Dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanlığı tarafından esnaflar ile istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonundaki toplantıya Taraklı Kaymakamı Serhat Doğan, Belediye Başkanı Tacttin Özkaraman İlçe Jandarma Komutanı Ersoyu Davet, Emniyet Müdürü Fazlı Adıgül,Sağlık Grup Başkanı Dr Burcu Başaran,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naki İşbilir, Halk Bankası Adapazarı Uzunçarşı Şube Müdürü Recep Kahraman ile vatandaşlar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman amaçlarının ilçe esnafları ile birlikte en güzel hizmeti sunmak olduğunu ifade ederek gelen şikayetlere çözüm aramak olduğunu söyledi.
Taraklı’ nın turizmde her geçen gün gelişme sağladığını ifade ede ilçeye gelen turistlerin sıkıntılarını masaya yatırmaları gerektiğini söyledi.
Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman turizmin faydalarından söz ederek “Örneğin ilçemize hafta sonu gelen turistler açık lokanta bulamıyor, fotoğraf çekmek istediğinde sıkıntı yaşıyor. Esnafımızın da katkıları ile bu sıkıntıları aşmamız gerekiyor. İlçemizin geleceğine yönelik güzel çalışmalarımız var” dedi.
Halk Bankası Uzun çarşı Şube Müdürü Recep Kahraman esnafa kredi seçenekleri hakkında bilgi verdi. Sönmez Taraklı’ da esnafın kredi kullanabilmesi için geçmiş borçlara ait finansman şartlarını yerine getirmeleri gerektiğini söyleyerek Taraklı’da esnaflara kredi vermek için çalışma başlatmak istediklerini belirtti.
Toplantıda daha sonra ilçede Cumartesi günü kurulan halk pazarının gününün değiştirilmesi konusunda esnaflar görüşlerini belirttiler.
Esnaflar yıllardan beri Cumartesi günü kurulan halk pazarının hafta içi bir günde kurulmasına karşı olduklarını belirttiler.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.