Atletizmi Geliştirme Projesi

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında yapılan bu yarışmalara ilçedeki okullardan Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Taraklı Atatürk İlköğretim Okulu katıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı Atletizm yarışmalarında Yıldız Erkeklerde Taraklı YİBO. Öğrencilerinden Muhammet Armutçuoğlu birinci olurken, Yıldız Kızlarda YİBO öğrencisi Seda Özcan biriciliği kazandı. Küçüklerde ise erkeklerde YİBO öğrencisi Samet Çakır, kızlarda ise YİBO'dan Havva Gök birincilik kürsüsüne çıktı.
Organizasyonu düzenleyen Atletizm Federasyonu Sakarya İl Antrenörü İbrahim Arkan projede amacın atletizmi sevdirmek ve geliştirmek olduğunu söyleyerek : " Küçük erkekler,küçük kızlar ve Yıldız erkekler,yıldız kızlar kategorisinde yapılan müsabakalarda küçüklerde 1500 metre yıldızlarda 2000 metre atletizm müsabakalarına öğrencilerin büyük ilgi göstermesi bizleri çok memnun etti.İlçede dereceye giren öğrenciler 28 Şubatta Sakarya Rüstemler tesislerinde yapılacak olan İl Seçmelerine katılma hakkını elde ettiler.” dedi.
Atletizm müsabakalarına katılan sporculara katılım belgesi verildi.
Taraklı Yatılı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Çınar dereceye giren öğrencilerin Sakarya’da yapılacak Atletizm müsabakasında da geçen yıl olduğu gibi başarılı olacaklarına inandığını söyleyerek “Kocaeli ve Edirne’de yapılacak Bölge Atletizm yarışlarında İlimizi temsil edecek başarıyı tekrarlayacağız Hedefimiz okulumuzdan ve ilçemizde Atletizmde Türkiye şampiyonasında başarılı sporular çıkartmaktır" dedi.

 Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tiflis’de Sakarya da yapılacak olan İl Seçmelerinde başarılı olmak için sporcuların çalışmaları aralıksız sürdüreceğini belirterek “Müsabakalara en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İBRAHİM ARKAN
17.02.2011 / 19:57:31
herkesin Taraklı'yı görmesi gerektiğini düşünüyorum...Yarışmalarda emeği geçen herkese gönülden teşekkürler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.