Tursab Heyeti Taraklı'da

Turizm Seyahat Acenteleri Birliğine bağlı 35 turizm firmasının yetkilisi Taraklı'yı yakından inceleme imkanı buldu.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:













Turizm Seyahat Acenteleri Birliğine bağlı 35 turizm firmasının yetkilisi Taraklı ilçesini gezdi.



Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman tarafından karşılanan heyet öğle yemeğinin ardından Sakarya Vali yardımcısı M Suphi Olcay Kaymakam Vekili Seyfettin Azizoğlu ve Başkan Özkaraman ile birlikte ilçedeki tarihi evleri gezdi, Başkan Özkaraman dan bu evler hakkında tek tek bilgi aldılar.

Daha sonra Taraklılı kadınların ürettiği bez dokuma ve el sanatları toplum merkezini gezdiler. Burada kadınların ürettiği dokuma bez ve perdelere hayran kaldıklarını ifade ederek “Taraklı’nın turizm ekonomisinde önemli bir yeri olacağı kesin“ dediler. TURSAB yönetim kurulu başkan yardımcısı Nezih Üçkardeşler ve yönetim kurulu üyesi Serhad Uslan’ın da bulunduğu TURSAB heyetine Taraklı Kaymakamlığı ve Taraklı Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan yöresel hediyelerin yer aldığı çantalar Başkan Tacettin Özkaraman tarafından konuklara verildi.



TURSAB yönetim kurulu başkan yardımcısı Nezih Üçkardeşler yaptığı açıklamada “Taraklı gerçekten çok güzel bir yer burada bulunmaktan son derece mutluyuz bu gezimizi Taraklı’yı ülkemiz ve dünya turizmine tanıtma adına seyahat acenteleri olarak değerlendireceğiz” dedi.



Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da yaptığı açıklamada “TURSAB’a bağlı acenteleri Taraklı'da ağırlamaktan son derece mutluyuz. İlçemizin tanıtımı adına turizm değerlerimizi tanıtma imkânı bulduk. Acentelerimizin Taraklı’ya turlar düzenleyeceğini umut ediyoruz. Anlaşılıyor ki önümüzdeki yazdan itibaren Taraklıdaki turizm son derece hareketlenecek” dedi.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

halim öztürk
15.12.2006 / 00:22:22
YAPILAN ÇALIŞMALAR TARAKLI İÇİN UMARIM FAYDALI OLUR.TARAKLI COĞRAFİ KONUMU VE TARİHİ YAPISI İTİBARI İLE İÇ TURİZM VE TURİZMCİLER İÇİN BÜYÜK ŞANSTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HERKESİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM .
OSMAN ÖZBOSTAN
20.12.2006 / 13:52:34
TARAKLI'MIZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR HABER. İNŞAALLAH MEYVELERİ TOPLANIR. EĞER BU AÇILIMLAR NETİCE VERİRSE TARAKLI EKONOMİSİ DE EN ÜST SEVİYEDE CANLANIR. FIRSATLARI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ GEREKİR. GELEN TURİSTLERİ MEMNUN ETMEK İŞİN MERKEZİ OLMALI. BAŞARILAR...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.