Kaymakam Muhlis Arslan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı Yaptı

İLÇEDEKİ SİVİLTOPLUM KURULUŞLARI VE SİYASİ PARTİ BAŞKANLARI İLE TOPLANTI YAPAN KAYMAKAM MUHLİS ARSLAN BİRLİKTE GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTURMA ÇAĞRISINDA BULUNARAK “GÜÇLÜ YANLARIMZI ORTAYA KOYARAK TARAKLI’YA KALICI HİZMETLER VERMEMİZ MÜMKÜN” DEDİ
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
İlçedeki Sivil toplum Kuruluşları Ve Siyasi Parti Başkanları İle Toplantı Yapan Kaymakam Muhlis Arslan Birlikte Güç Birliği Oluşturma Çağrısında Bulunarak “Güçlü Yanlarımzı Ortaya Koyarak Taraklı’ya Kalıcı Hizmetler Vermemiz Mümkün” dedi.
 
Taraklı’da Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Sivil Toplum Kuruluşları, bir araya gelerek Taraklı’nın sorunlarına çözüm aradılar.
Taraklı Kaymakamı Muhlis Arslan, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Genel Meclisi Üyeleri Kadir Sayın, Fahri Kolsuz ve Taraklı adına hizmet yürüten sivil tolum kuruluşları temsilcileri ile AK Parti İlçe Başkanı Memet Pilavcı,CHP İlçe Başkanı Sebahattin Dönmez,DSP İlçe Başkanı Nevzat Akay’ın katlımı ile Kaymakamlığın talebi üzerine Belediye düğün salonunda toplantı düzenlendi.
Toplantı açılışında konuşan Kaymakam Muhlis Arslan “Bilindiği üzere en son yapılan atamalarla Taraklı Kaymamalığına yeni atandım. Görev yaptığım sürede vatandaşlarımıza hizmet etme hususunda güç birliği ile hareket etmek istiyorum. Güçlü yanlarımızı ortaya koyarak Taraklı’ya kalıcı hizmetler vermemiz mümkün.Sivil toplum kuruluşlarımız ileriye yönelik çalışmalarını arttırırsa ilçede ekonomik hayatın canlanması başta olmak üzere tarımda ticarette ve sosyal alanda büyük gelişmeler sağlamak mümkündür “dedi
Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman yaptığı konuşmada “Taraklı’da gerçekleşen hizmetlere baktığımızda Ankara İstanbul arasında Taraklı Geyve arsında yapımı devam eden yol çalışmalarında, ilçeye açılacak olan Meslek Yüksek Okulu ve Kayaboğazı göledinin yapımında zaman zaman güç birliğine ihtiyaç duyulmaktadır.Mutlaka bunun faydaları görülecektir.”diyerek Belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını söyledi.
Daha sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hangi sorunlarda birlikte hareket edilmesi konusunda görüş ve düşüncelerini ifade ettiler.
Toplantı sonunda tarım sorunlarını çözme konusunda bir komisyon kurularak hemen faaliyete geçirilmesi ve belirlenecek tarihte bilgi vermeleri istemiyle toplantı sona erdi.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

cüneyt
16.03.2011 / 13:22:59
bu tür toplantılar mutlaka faydalı olacaktır.ama.....kimseyi kırmadan olursa herkesin fikrini alarak ve sabırla dinleyerek bir şeyler olur ama burada en büyük görev yine siz değerli basın mensublarımıza düşüyor bu toplantıların takipçisi ve söylenenleri mutlaka yazarak faydalı olursunuz selam ve saygılarımla
İzzettin KÖMÜRCÜ
16.03.2011 / 13:26:56
Sayın Kaymakamımıza böyle bir toplntıyı düzenlediği için teşekkür ediyorum.Toplantıya gösterilen ilgi ve alaka menunluk vericidir.Katılımcıların ortak noktada birleştiği tek husus "TARAKLI" dır.....TARAKLI için neler yapabilir? Ne yazık ki TARAKLI mızda dernekçilik faliyetleri istenilen şekilde yürütülememektedir.Bunun nedenide toplantıda dile getirildiği gibi dernekçilik faaliyetlerine siyasetin bulaştırılmasıdır.TARAKLI için hakikaten güç birliği oluşturmak istiyorsak kanaatim partiler üstü bir oluşum olan KENT KONSEYİ oluşumuna mutlaka destek vermemiz gerekir.Aksi takdirde kısır çekişmelerden öteye hiç bir şey elde edemeyiz.Bu nedenle "Güç Birliği" oluşturulması hususunda "Kent Konseyi" yönetimine büyük iş düşmektedir.Böyle bir oluşumda şahsıma ne görev verilirse üstlenmeye hazırım.Saygılarımla..
A.Haluk Pektaş
16.03.2011 / 16:32:09
Dernekler siyaset için mi kuruluyor ?Dernek yöneticilerinin durumuna göre siyasi tavır alınıyor.Kent Konseyinin başında da neticede bir kişi veya kişiler bulunmayacak mı;dernekler için geçerli kılınan hastalık buna da bulaştırılacaktır.Kaymakanlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı nın siyasetle ne alakası var;kimileri tarafından "siyasi malzeme olarak kullanılmadı mı veya kullanılmıyor mu ?Hastalık kuruluşlarda değil, SOSYAL BİR YARA !...Bunu düzeltmeye çalışmalıyız.
Çeinkaya BAĞATIR
16.03.2011 / 16:36:08
SAYIN KAYMAKAM MUHLİS ASLAN Siz ve yönetenler,sivil toplum örgütleri,din adamları birlikteliğinizi ve hedefteki herşey daha güzel TARAKLI için çalışmalarınız için umudumu yeşertiniz,düşüncelerimi uyguladığınız için hepinize teşekkür eder,saygılarımı sunarım.ALLÂH YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.