İhtirasım yok İdeallerim var!

Çaykur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek, AK Parti'den Sakarya Milletvekili Aday Adayı olan Ekrem Yüce, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.
Ali ARICI Ali ARICI
Yayın: Güncelleme:

Çalışmaları kapsamında temayül yoklamalarından sonra dost ziyaretlerine ağırlık veren Yüce, Sakarya'da yayın hayatını sürdüren yerel gazete ve televizyon kuruluşlarının imtiyaz sahibi ve yöneticilerine yönelik ziyaretlerini dün de sürdürdü. Sakarya'da faaliyet gösteren ulusal yayın yapan basın kuruluşlarını ziyaret eden Ekrem Yüce, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekrem Yüce, Türkiye'de AK Parti'den önce ve AK Parti'den sonra gerçeğinin olduğunu söyledi.

36 YILLIK TECRÜBE

Türkiye'ye 36 yıl değişik alanlarda hizmet verdiğini ifade eden Yüce, 36 yıllık hizmet döneminden sonra daha farklı hizmetlere vesile olmak için bilgi ve birikimlerini, sevdalısı olduğu Sakarya'yı TBMM'de temsil ederek verebilmek için siyasete girdiğini kaydetti.

2002 yılı Kasım ayı itibarıyla AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'de büyük bir değişim ve gelişim yaşandığını ifade eden Yüce, "AK Parti iktidarı ile birlikte bireysel manada, grupsal manada ve toplumsal manada, ekonomik ve siyasi olarak Türkiye'de bir paradigma değişti. AK Parti ile birlikte Türkiye'de bir paradigma değişti. Bu paradigma ekonomik manada,sosyal manada , gelişme olarak kendini gösterdi. Dolayısıyla Türkiye'de ve Dünyada üç milat vardır. Milattan önce milattan sonra, Fatih Sultan Mehmet'ten önce Fatih Sultan Mehmet'ten sonra ve AK Parti'den önce AK Parti'den sonra" şeklinde konuştu.

İHTİRASIM YOK İDEALLERİM VAR

AK Parti iktidarının eğitimde, ekonomide, sağlık alanında büyük değişim yaşandığını belirten Yüce, "Türkiye'de eğitim baştan aşağıya yenilendi. Sınıfa girdiğinde öğrenci masalarında kitapları ve defterleri konuluncaya kadar değişim oldu. Her ile üniversite açıldı. Eğitimde bir ufuk değişti. Düşünce değişti bakış açısı değişti. Türkiye bir ağ gibi duble yollarla büründü. Sağlık konusunda Avrupa Standartlarını yakaladık. Türkiye'de büyük bir değişim ve gelişin yaşandı. Türkiye'de AK Parti'den önce ve AK Parti'den sonra gerçeği var. Bunu hiç kimse inkar edemez" diye konuştu.

Yüce, büyüyen ve gelişen Türkiye'ye hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, "Siyasette ihtirasım yok. İdeallerim var. Tek amacım ülkeme, memleketime, Sakarya'mıza hizmet edebilmek" dedi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.