Hamza Ünal'a Veda Yemeği

Aşağı Cami İmamı Hamza Ünal İçin Veda yemeği düzenlendi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı İlçesi merkez Aşağı camii imam hatibi Hamza Ünal'ın Adapazarı Şerefiye camiine tayin olması nedeniyleilçe müftülüğü ve merkez imam hatip personeline Diyanet-Sen Taraklı temsilciliği tarafından yemek verildi.

Yemekte konuşma yapan İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya çok değerli bir personelin aralarından ayrılmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek İmam Hatip Hamza Ünal'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Diyanet-Sen Taraklı İlçe temsilcisi Alaattin Özçayır da ilçdeki tüm din görevlilerinin büyük özveri içerisinde hizmet verdiğini belirterek Hamza Ünal'ın dagha farklı çalışma arzusunda olduğunu söyledi.Özçayı meslektaşı Hamza Ünal'a görevinde başarılar diledi.

Yemeğe Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'da katıldı.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

yusuf
3.04.2011 / 17:01:32
sevgili hocama bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim.keşke vedası bir sendika tarafından değilde farklı bir organizasyonla yapılabilseydi.çünkü diyanet teşkilatı bir sendikadan ve bir kaç üyeden ibaret olmadığı gibi bir din görevlisi ve uzun yıllar görev yapmış bir arkadaşın vedası da bu kadar sınırlı olmamalıydı .varsa hakkımız helal olsun sevgili hocam.sende hakkını helal et.
Çeinkaya BAĞATIR
4.04.2011 / 07:48:01
Sayın Hamza ÜNAL,Hocam yeni görevin hayırlı olsun,başarılar dilerim,seni vede sıcak sohbetini vede sesini özliyeceğim, can dost RABB yardımcın olsun. Çetinkaya BAĞATIR
ibrahim karabacak
5.04.2011 / 21:27:46
hamza hocamıza yeni yerindeki görevi hayırlı olsun allah yolunu açık etsin görüşmek dileği gile ibrahim karabacak malatya
ismail yavuz
6.04.2011 / 00:35:44
şimdiye kadar sizinde artık hocamız bizimle devam edecek,siz üzüldünüz ama biz de çok sevindik. inşallah Hocamızdan fazlasıyla istifade ederiz.
ismail tüfek
6.04.2011 / 08:35:35
doğru söze ne denir yusuf abi hamza hoca hepimizin sevdiği bir şahsiyettir.Arkasında çok saf durduk.Giderken bu kadar sınırlı sayıda bir veda olmamalıydı.Birde meark ettim orası bir evin bodrum katı mı ya ben hiç görmemiştim orayı.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.