Misyonerler ve Ülkem.

Vtan, Bayrak,Din İman Vazgeçilmezlerimiz,
Bu Uğurda Toprağa Düştü Şehidlerimiz.
Hasan KISA Hasan KISA
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Okurlar,

Ülkemizi her yönüyle çevreleyen tehlikelerin başında ve en Önemlisi olan Misyonerlik faaliyetleri gün geçtikçe artmakta ve ne yazık ki bizlerde sadece seyretmekteyiz.


Bildiğiniz gibi, Hristiyanlığı yaymak için yapılan faaliyetlere misyonerlik, bu faaliyetleri yürüten kişilerede Misyoner denilmekte.
Misyonerler asıl amaçlarının Hiristiyanlığı yaymak olduğunu, bunu dinlerinin mecbur kıldığını söyliyerek örgütlü hareket ettiklerini gizlemektedirler.

Misyonerlerin asıl amacı Ülkemizde karışıklık çıkarmak, Ülkemizi bölmek ve onu teslim olmaya zorlamaktır. Bu amaç için herşeyden önce Zihinlerde,sosyal düzende ve inançta büyük bir hasar oluşturmaya çalışırlar. AB nin Genişlemeden Sorumlu Üyesi GUNTER VERHUEGEN" AB ye girecebilecek bir TÜRKİYE bugün Bildiğiniz Türkiye olmıyacaktır" derken acaba neyi kastediyordu?


AB Türkiyeden neler istiyor?


"Kıbrısta Tek bir Rum devleti tanıyın. Ermenistan Sınırını açın.Ermeni Soykırımını tanıyın. Alevi ve Kürtlere azınlık statüsü verin.Fener Rum Patrikhanesi'ni Ekümenik olarak Kabul edin.Ruhban Okulunu açın. Ders Kitaplarınızdan"Yunan İşgali,Yunan Zulmü" gibi ifadeleri çıkarın. Zorunlu Din Derslerine son verin.TÜRKÇE'yi 2. dil olarak öğretin. Türk-Yunan Savaşını hatırlattığında İstiklal Marşınızı değiştirin. Hristiyanların Müslümanlardan" üstün" olduğunu kabul edin.Hak Din İslamdır gibi sözler yazıp söylemeyin.Topraklarınızın satışını engellemeyin. Şu rejiminizi çevre Ülkelere göre düzenleyin.Bölücü başını yeniden yargılayın. Bölücü Örgüt için genel af ilan edin.Avrupadan alabileceğiniz Ürünleri üretmeyin........ vb."


Şimdi soruyorum bunlar yavaş yavaş oluyormu olmuyor mu?


Londra Misyonerler Örgütü Başkanı "İngilizlerin refah içinde yaşaması için,Müslümanlar arasında nifak tohumları saçmalıyız" derken acaba neleri kastediyordu?


Misyoner Rahip Samuel Zwemer " Müslümanlara Önce Hristiyan adetlerini, bayramlarını Kültürlerini aşılayalım. Hristiyanlaşan Müslümanların sayısı Öğrenmek için vaftiz istatistiklerine bakmayın. Eminim ki yüzlerce müslüman günümüzde islam inancını kalbinden çıkarmış, Hristiyanlığa gizlice inanmaya başlamıştır" diye acaba nelere dayanarak bukadar emin konuşuyor.?


Türk Silahlı Kuvvetlerinin Ülkemizde ve Dünyadaki Misyonerlik Faaliyetleri adlı raporunda şunlar geçmektedir. Türkiyede yaşayan Misyonerler 2020 Yılına kadar Türkiye Nüfusunun % 10 nunu Hristiyanlaştırmayı 1 milyon incil dağıtmayı hedefledikleri ileri sürüldü. Yine aynı Raporda Misyonerlik faaliyetlerinin artmasına Parelel olarak İslam Dininden Hristiyanlık dinine geçen Türk Vatandaşlarının sayısın 5 bin civarında olduğu ve son 3 yıl içinde Resmi olarak 185 kişinin Hristiyanlığa, 1 kişinin de Yahudiliği din olarak seçtiği Nüfus ve vatandaşlık Genel Müdürlüğünce kayıt altına alındığı belirtilmekte.


Sevgili Okurlar,


Bu konularla ilgili sayfalar dolusu yazılar yazsak bitmez. Bu konuyu işlemekteki amacım Onlar her an her dakika çalışıyorlar. Ülkemizi Parçalamak ve Bölmek için Gece gündüz demeden Mücadele ediyorlar. Bizler ne yapıyoruz. Ufak tefek meselelerden birbirimize düşmeler günlük menfaatler yüzünden geleceğimizi karartıyoruz. Neslimize,dolayısıyla geleceğimize sahip çıkmak için onların yaptığını onda birinide biz yapalaım.


Vakit geç olmadan Evlatlarımız elimizden gitmeden,Nefesimiz bedenimizden çıkmadn ne yapabilirsek kendi bildiğimizce birşeyler yapalaım ki; Bu Hainlere meydan vermiyelim.


Yaklaşmakta olan Mübarek KURBAN Bayramınızı Tebrik eder.. TÜRK İSLAM Alemine Hayırlara vesile olmasını Yüce Mevladan Niyaz ederim.


Saygılarımla..





 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ATIF ÖZEN
26.12.2006 / 21:20:54
Evet abi özellikle son dönemlerde gündemimizden düşmemesi gereken bu konuyu bizlere hatırlatman çok iyi. umarım bir nebzede olsa vurdum duymazlıktan kurtulmamıza vesile olur. hayırlı bayramlar.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.