Sakaryaspor Sevgisi

Taraklılı Tatangalar Sakaryaspor'un Şampiyonluk Kutlamalaına Katıldılar
Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN
Yayın: Güncelleme:

Spor toto 2.ligde play-off mücadelesinde bank asya 1.lige yükselen sakaryaspor'da taraftarlar adapazarı'nda zafer coşkusu yaşadı.
Şampiyonluk sevincine ortak olmak isteyen taraklılı tatangalar belediye tarafından tahsis edilen otobüs ile adapazarı'na gittiler.
Çetin ardıç yönetimindeki taraklılı tatangaların tezahuratları ile çark caddesinde toplanan kalabalık kısa sürede arttı.Kent meydanında oluşan kalabalık ile birlikte zafer coşkusu zirveye ulaştı.

Sakaryaspor takımının antalya dönüşünde kent meydanına gelmesiyle birlikte adeta yer yerinden oynadı. Çetin ardıç'ın tezahuratlarına genç,yaşlı,kadın erkek herkes eşlik etti.

Sakaryaspor kulübü başkanı halit evin taraklılı tatangaları tebrik ederek "sakaryaspor'a gönül vermiş herkes ile daha büyük coşkular yaşamak istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk kutlamalarının ardından gece geç saatlerde taraklı ya geri dönen taraklılı tatangaların tezahuratlar nedeni ile seslerinin kısıldığı ancak oldukça mutlu oldukları görüldü.
Kutlamalar boyunca taraklılı tatangalar ile birlikte adapazarı'nda taraftar grubuna büyük coşku yaşatan çetin ardıç ""sakaryaspor sevgisi bambaşka.genç kardeşlerimiz ile beraber bank asya'da yeni coşkular yaşayacağız."dedi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

selçuk güneş34
24.05.2011 / 19:49:19
HELAL OLSUN SİZE GENÇLER ÇETİN BAŞKANADA SELAMLAR TARAKLILI TATANGALAR SAKARYASPOR SEVGİSİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRMİŞLER SAKARYASPORUMUZADA BANK ASYA LİGİNDE BAŞARILAR
BARIŞ DÖNMEZ
24.05.2011 / 21:11:53
helal olsun sanaa ceto başkan=)))
Mesut Kuroğlu
24.05.2011 / 21:33:39
SAKARYASPORUMUZA BANK ASYA 1.LİGDE BAŞARILAR DİLERİM.TARAKLI GENÇLERİNİ TEBRİK EDERİM.BANK ASYA MAÇLARINDA BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE.
derya
24.05.2011 / 21:57:46
helall tatanga çetoo
İzzettin KÖMÜRÜ
24.05.2011 / 22:03:45
Sevgili Çeto Başkanım...Varlığında, yokluğunda her yerde hissediliyor.Sendeki spor aşkına hayranım..."ÖĞÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ"....Herkesi kutluyorum.Selamlar
Nevzat Akay
25.05.2011 / 08:32:48
Taraklıdaki Tatangalarımızı kutluyorum.Resimlere bakatığımda genç kardeşlerimin yanında Gökhan Karabacak,Musa Başak,Çetin Ardıç gibi spora gönül vermiş kardeşlerimi görüyorum.Orada olamayan ama kalpleri Sakaryaspor için atan Tatangalarımız Cüneyt Aybaş,İlker Döner,Volkan Kara,Zeki Yeşildağ,Erkan Barış ve ismini sayamadığım bir çok Tatanga var.Hepsini anmak geçmişi özlemle yad etmek isterim. Sevgili Çetin arkadaşımı ve İzzetin arkadaşımı ayrıca kutluyorum.Taraklıspor kulübüne olan katkılarınızı asla unutamam.Taraklı'da spora renk katıyorsunuz coşku getiriyorsunuz.Gençlerimize öncülük etmeniz takdire değer.Bilmenizi isterim Her zaman yanınızdayım.
tatanga çeto başkan
25.05.2011 / 13:54:08
ÖNCELİKLE SAKARYASPORUMUZU KUTLAR TÜM TATANGALARA SEVGİLERİMİ SUNARIM.TARAKLI GENÇLERİMİZ TATANGALAR CARK CADDESİNDEKİ ŞOVLARINI TARAKLIMIZIN ADINI DUYURDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BİZE DESTEK VERENENLERE HER ZAMAN TATANGALARIN YANINDA OLANLARA SONSUZ ŞÜKRANLARIMI İLETİRİM SAĞ OLUN VAR OLUN TÜM TARAKLILI TATANGALARA SEVGİLERİMLE ÇETO BAŞKAN TATANGA...SEVİYORUM SENİ..............
göynüklü yaren
26.05.2011 / 14:46:20
Göztepe elezığ dan sonra sizlerde bank asyaya hoş geldiniz inş hem bolu için hemde sakarya için keyifli deplasmanlar olur komşu ile göynükten selamlarımla... biz göynüklüler olarak nasıl ki boluspora sahip cıkıyorsak sizlerde sakaryay sahip cıkın sakaryanın bank asyaya cıkışından cok fenerin şampiyonluğu kutlanmış ayıp...
gökhan
26.05.2011 / 16:18:22
bizlere destek olan abilerimize ve yorumlara çok teşekkür ederim.bizler daima bu sevdanın peşinden koşacağız.sizlerin destekleri oldukça.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.