Millet Kazandı,Demokrası Kazandı

AK Parti Tarak İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı "Birileri kendini diğer komisyon üyelerinden üstün görür ve baskı yapmaya kalkarsa komisyonun çalışması imkansız hale gelir ve hizmetlerin yapılması zorlaşır" dedi.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

 AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı TARAKLI AJANS  Genel Yayın Koordnatörü Enes Çınar’a açıklamada bulundu.

Evet;  Millet Kazandı, Demokrasi Kazandı.

Niye mi?

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır da ondan.

Bunu niye söyledim? Şunun için, biraz geriye gidersek daha önce ilçeye gelen devlet yatırımlarını tamamen iktidar partisinin ilçe başkanı tek başına istediği yere yönlendiriyordu. Köy Hizmetlerinin araçları sabahleyin ilçe başkanından talimat alıp ona göre iş yapıyordu.

Şimdi ise Kaymakam, iki il genel meclis üyesi ve iki muhtardan oluşan komisyon kararı ile yapılıyor.  Bu sizce “demokrasi” değil mi? Bunun böyle yapılmasını sağlayan AKPARTİ değil mi? Ancak bu komisyonun güzel ve uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlamak, herkesin demokratik hakkını baskı görmeden kullanmasını sağlamak komisyon başkanı Kaymakamın görevi değil mi?

Komisyonda benim aldığım karar uygulanacak, herkes buna uyacak demek kimsenin hakkı değildir.Ben şu anda yaşadığımız sancıları; ülkemizin tek partili dönemden çok partili sisteme geçiş dönemindeki sancılara benzetiyorum. Zaman içinde herkesin oyuna saygı duyulacak bu işlerin istişare ile yapılması kabullenilecek, komisyonda herkesin bir oy hakkı olduğu, ve herkesin oyunun da eşit olduğu kavranılarak demokratik olgunluğa ulaşacağı kanaatindeyim.

Sayın Nevzat AKAY arkadaşımız seçim sonuçlarını içine sindirememiş olacak ki “Taraklı’da neler oluyor” haberine yazdığı yorumda “Herkes rant peşinde” diyerek bizleri zan altında bırakmak istiyor. Önce ben AKPARTİ ilçe başkanı olarak kendisine soruyorum: Ben hangi rantın peşindeyim? Belediye başkanımız hangi rantın peşinde? Kendisinden bunun cevabını bekliyorum.

Bu işleri fahri olarak yapıyorum. Maaşımda yok, hem zaman hem de maddi anlamda fedakarlık yapıyorum, yapıyoruz. Bizlere teşekkür edilmesi gerekirken, bizim peşinden koşmayacağımız şeylerle itham ediliyoruz. Olayların arkasındaki gerçekleri yüz yüze konuşmak, tartışmak, anlamak varken, medya aracılığı ile bu konuları tartışmak;  sadece Taraklı’ya zarar veriyor. Tüm Taraklı, Sakarya ve Türkiye izliyor. Bize attığınız çamur, bizde iz bırakmaz. Çünkü herkes bizim hayatımızı çok iyi biliyor. Bilmediğiniz konular hakkında yerli yersiz yorum yapıp iftira etmeyin. Taraklı’ya ve Taraklıyı sevenlere zarar vermeyin.

Sevgi ve saygılarımla.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nevza Akay
20.06.2011 / 09:10:02
TESPİT DOĞRU,HEDEF YANLIŞ.: Komisyonda herkesin demokratik hakkını kullanmasını sağlamak sadece Kaymakamın değil ilçe Başkanının da görevidir, İl Genel Meclis üyesininde görevidir. Eğer komisyon üyeleri tehdit ile baskı altına alınıyorsa bunun adı Demokratik hakka müdahaledir. Tarifi daha ağır ifadelerle yapılabilir. Seçimin sonuçlarını herkesin içine sindirmesi gerekir. Hiç kimse; -kral- kesilmeyecek. İlçe Başkanı Pilavcı -rantçı- benzetmesine çok içerlemiş olacak ki nerdeyse AK Partilileri isim isim savunma gayretine girmiş.... Merak ettim Hangi ilçe başkanı arkadaşımız yaptığı işi maaşla yapıyor.? Maddi fedakarlıkta bulunmuyor. Bunun sıkıntısını sayın mehmet pilavcı değil en iyi ben bilirim,ben yaşarım :):)... Medya aracılığı ile konuşmak elbette uygun değil. Ancak Kapalı kapılar ardında dürüst insanların arkasından entrika çevirmek hiç kimsenin işi değil. Konuları göremeyecek kadar -Kör- duymayacak kadar da -Sağır- değiliz. Taraklılıyız deyip Taraklıyı sevmek lafla olmaz,Taraklıya kim zarar veriyor? göreceğiz hep birlikte. Bazı gerçekleri yüz yüze konuşmakta gerçekten fayda var sayın Başkan..Yaşanan olayların sizin ifade etmeye çalıştığınız gibi olmadığını siz herkesten daha iyi biliyorsunuz En başta ifade ettiğim gibi TESPİT DOĞRU,HEDEF YANLIŞ... Saygırımla...Ş.Nevat Akay-DSP Taraklı İlçe Başk.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.