Savcı ve Hakimlere Veda Yemeği

Taraklı’dan başka il ve ilçelere atanan savcı ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı ‘dan başka il ve ilçelere atanan savcı ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.
KOZ-PET tesislerinde düzenlenen yemeğe Taraklı Kaymkamı Muhlis Arslan,Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Cumhuriyet Savcısı Musa Çatalbaş,İlçe Jandarma Komutanı Ersoyu Davet, Emniyet Amiri Fazlı Adıgül, Taraklı Adliyesinde görevli personel daire amirleri, ve davetliler katıldı.

Yemekte Taraklı Adliyesi adına konuşan Taraklı Cumhuriyet Savcısı Musa Çatalbaş meslektaşı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kamil Çolak,Hakim Bedir Fidan, Hakim Mehmet Balık’ın bir başka yere tayin olmaları dolayısıyla düzenlenen yemekte bir arada olduklarını söyledi.

Kaymakam Muhlis Arslan’da yaptığı konuşmada Her insanın hayatı boyunca farklı yerlerde görev yapabileceğini belirterek tayinleri çıkan savcı ve hakimlere yeni görevlerinde başarılar dileyerek "Sizlerle inşallah başka yerlerde karşılaşıp beraber görev yapma şansımız olur” dedi.
Taraklı Hakimi Mehmet Balık’da kendisinin Osmaniye İli Kadirli İlçesi Adliyesine atandığını söyleyerek “Taraklı Adliyesi benim ilk görev yerim.Hayatımda her zaman farklı bir yeri olacak.Hiç bir zaman Taraklıyı unutmayacağım” dedi
Ağrı İline tayin olan Hakim Bedir Fidan da, iki yıldır Taraklı da görev yaptığını ve görevi süresince halkla iç içe, hukukun üstünlüğünü gözeterek görev yapmaya çalıştığını belirtti.Taraklı yı çok sevdiğini, ilçede geçirdiği sürenin meslek hayatında güzel bir anı olarak kalacağını ifade eden Fidan şöyle konuştu:

"İki yıldır ilçede görev yapıyorum. İnsanları sıcakkanlı, hukuka saygılı, kurumlar arasında iletişim son derece iyi bir ilçe.Taraklı benim ve ailem için çok özel, her zaman hatıramızda olacak, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. "

Konuşmaların ardından Ağrı Adliyesine tayini çıkan Hakim Bedir Fidan’a ve Osmaniye İli Kadirli İlçesine tayin olan Hakim Mehmet Balık’a İlçe Kaymakamı Muhlis Arslan ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Manisa İli Turgutlu İlçesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Mustafa Kamil Çolak İlçe dışında olması sebebiyle veda yemeğine katılamadığı belirtildi..

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

mehmet şentürk
3.07.2011 / 22:53:05
öncelikle yeni görev yerleriniz hayırlı olsun.hakim bedir bey gibi bir insanı tanıdıgım için çok mutluyum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.