Geçen İki Yıla Göre Daha Başarılıyız

Okul Müdürü M. Ali ÇINAR' Başarımız Daha da Yükselecek' dedi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı YİBO dan SBS sınavına giren 8. Sınıf öğrencileri sınav sonuçlarından memnun.

68 öğrencinin katıldığı sınavda 35 öğrenci bir önceki yıla göre pauanlarını yükseltti. 16 öğrencinın puanları aynı kaldığı belirtilirken 17 öğrencinin puanlarında 3-5 puan düştüğü belirtildi.

7 öğrenci 400-500 arası puan aldı. Merve Çınar 481 puan ile okul birincisi olurken 478 puanla Merve Çınar'ı Şebnem Koylan izledi.

20 öğrenci 300-400 arası puan alırken, 35 öğrenci de 200-300 arasında puan aldı.

6 öğrenci ise 100-200 puan arasında kaldı.

YİBO Müdürü M. Ali Çınar " 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı zorlu bir yıl oldu. 14 öğretmenin 2010 yılında tayini çıkması ve yerlerine öğretmen ataması yapılamadığından yaklaşık 4 ay ücretli öğretmenlerle çalıştık. 11 Aralıkta yeni atanan öğretmenler görevine başlaması ve öğretmenlerinin değişmesiyle öğrenciler zorluk yaşadı. Ayrıca Ocak ayına kadar süren çatı tamiri de öğrencilerimizi olumsuz yönde etkiledi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen tüm personelin birlik içinde hareket etmesi ve işlerine gönüllerini katması başarımızın aratmasına sebep oldu. Aynı zamanda hiç bir öğrencimiz dershanelere gitmedi.

2011-2012 Eğitim öğretim yılı İnşaallah çok daha iyi olacak. Ben buna inanıyorum ve öğrencilerimize güveniyorum." dedi. Tüm personele çalışamalrından dolayı teşekkür eden Çınar " Allah bizleri utandırmasın" dedi.

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

özcan koylan
12.07.2011 / 09:12:16
TARAKLI YİBO YÖNETİCİLERİNE VE TÜM ÇALIŞANLARINA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.SİZLERİN NASIL CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞTIĞINIZA BEN ŞAHSEN ŞAHİT OLMUŞ BİR VELİ OLARAK TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.MERVE ÇINAR VE KIZIM ŞEBNEM GÜL'ÜN ÇOK İYİ YERLERE GELECEKLERİNDEN EMİNİM.GÖNÜL İSTER Kİ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ İYİ OKULLARA YERLEŞEBİLSELERDİ VE TARAKLI'MIZI BAŞARI VE GURURLA TEMSİL EDEBİLSELER.
ali
18.07.2011 / 10:08:14
Başarının sadece okul ayağının öne çıkarılması pek doğru değil. Oysa öğrenci veli ve öğretmen üçlüsünün başarıyı getitdiği bilinir. Sn hocam başarı 7 yıllık bir eserin ürünü olsa gerek. Sizden önceki arkadaşlarında emeği yadsınamaz herhalde. Demirele soruyorlar: Sn Başbakan özellikle duble yollar konusunda çok başarılı ne diyorsunuz denince: Ceket ile düğmeyi karıştırmamak lazım. Yani cekete düğme dikip ceketi ben diktim denirse bunda sıkıntı olur. Cekette Demirel var, özal var, inönü var, atatürk var. Yani hocam bu hikaye sizede uyuyor biraz ceket düğme meselesi.Yani eğitim devamlılığı olan bir iştir. Bunda kimin emeği varsa gelmiş geçmiş herkese teşekkür.
M. Ali Çınar
19.07.2011 / 23:53:05
ali veli, kimsinbilmiyorum. herhalde eksik okudun, yada eksik anladın. biz son iki yıla göre başarının yükseldiğinden söz ediyoruz. Aynı öğrenciler önceki yıllarda vardı. SBS başarıları ortada. Tabiki eğitim devam eden bir süreçtir. Ancak başarı da yıllara göre kendini gösterir. merak ediyorsan eğer bu ylki başarıdaki artışı gelir incelersin sonucunuda görürsün. Laf kalabalığına gerek yok. Sonra ben başarı bende demiyorum. bu yıl emeği verenlerde. Çünkü Bu yılki dersler 8. Sınıf tır. Her yıl farklı ders görülür ve öğretilir. ben genel başarıdan söz ediyorum. Kazananlarında sayısını yakında görürsün.
ali
20.07.2011 / 01:46:21
okulun genel başarısını il düzeyinde değerlendir.Laf kalabalığına gelince orası tartışılır işte.....unutma taraklıda belirli dönemlerde herkes veliydi. herkes sizin kadar olmasada bazı şeylerin farkındadır.Kızmaya gerek yok tahminim 25 yıldır buralardasınız ama bir mühendisiniz, bir doktorunuz, bir kaymakamınız yok.Yani sayısal alan ilçede yok siz kalkmışsınız genel başarıdan bahsediyorsunuz.Merak etmekle birlikte takip de ediyoruz ve edeceğiz inşallah çünkü bizde veliyiz, ben sadece öğretmen ve idare ayağını öne çıkarmanızı yadırgadım o kadar...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.