Başka Vatandaşlarımız Mağdur Olmasın

Sakarya İli Taraklı İlçesi Hacıyakup köyü Paşalar Mahallesinden Yunus Gürel bir traktör firmasından gördüğü saygısızlık nedeniyle mağdur olduğunu iddia ederek hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Ankara’da kurulu olan traktör montaj firmasından traktör satın aldığını söyleyen Yunus Gürel traktörün arızasından ötürü yedek parçası konusunda çok uğraştığını ve bu konuda vatandaşların kendisi gibi hata yapmalarına gönlünün razı olmadığını ifade etti.
Traktör fabrikasının kendisini mağdur ettiğini ve bu nedenlede suçlu olduğunu savunan Gürel “Tarlamda balya makinem ile hasat yaparken traktörüm arızalandı. Traktör firmasının Adapazarı’n da ki servisine gittim. Şanzıman yedek parçası gerekti.Servs yetkilileri mağduriyetime çözüm bulamadı.Bir an önce traktörümün tamirini yaptırmanın mücadelesi içerisindeyken yedek parça bulabilmek için fabrikayı aradım.Traktörümün serviste beklediğini ve tarladaki ürünün hasadını yapmam gerektiğini izah ederek mağduriyetimi anlattım.Yetkililerden bana verilen cevap “ Üretime parça yetiştiremiyoruz,başının çaresine bak” şeklinde oldu. Fabrika yetkililerinin kendilerini çiftçinin üzerinde görmeye hakkı yoktur.Hiç bir traktör fabrikasının müşteriye bu şekilde davrandığını görmedim,duymadım.Yaşadıklarımı çiftçi dostlarımla paylaşmak isterim.Benim gibi kimse bu marka traktör almasın” dedi.
Ticaretin sadece para kazanmaktan ibaret olmadığını söyleyen Yunus Gürel kendisine yapılan saygısızlık karşısında hakkını arayacağını belirterek "Traktörümü yedek parçasını fabrikada ve servisinden tedarik edemezken Taraklı’da oto sanayiinde oto yedek parça satıcısı Nihat Armağan’dan tedarik ettim.Evlatlarıma ve çiftçilerimize tavsiyem bilinen marka traktör satın almayı tercih etsinler" şeklinde konuştu. 
Gürel yaşadıklarını ilgili Bakanlık ve kuruluşlara bildirdiğini söyleyerek çiftçilerin kendisi gibi mağdur olmamaları için dikkatli olmalarını istedi. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

amca
15.07.2011 / 09:53:00
Yunus arkadaşımıza biz çiftçileri uyardığı için teşekkür ederim.seçilmiş olduğu süt birliği yönetiminde de biz üyelerin haklarını aramasını bekliyorum..
Kadir DEMİR
15.07.2011 / 10:05:56
Sadece traktöre mahsus olmayan bir konuyu dile getirmişsiniz. Diğer ürünlerde emsal teşkil ettiği için yazma gereği duydum. Kullanılacak malzeme ne türden olursa olsun yaşadığınız yerde yaygın servis ağı olacak.Bilinmeyen markasız mallar müşteriyi mağdur etmekte.Bu vesileyle markasız her nevi maldan uzak durulması tüketici açısından iyi olacaktır. Bilinen mallar diğerlerine göre daha pahalı olabilir ama yukarıda değinilen mağduriyetler yaşanmaz ya da en kısa sürede çözülür. Vatandaşımızın yaşadığı bu sıkıntı umarım tez zamanda çözülüp mağduriyet giderilir.
Hamdi YEL
15.07.2011 / 17:14:16
Köylüm sana kim dedi Erkunt al diye o traktörden Taraklı'da kaç tane var ki. Hem senin köyünde traktör ticareti yapan kişiler var onların sattığını tercih etseydin ya daha iyi olurdu.
Kadir DEMİR
16.07.2011 / 12:51:56
İzzettin kardeş , merhaba...:) Ajansta yayınladığınız yazıyı yerel gazetelerde ve Anadolu Ajansta da yayınlarsanız epey ses getirir diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyormuyum. İyi yayınlar temennisiyle... Allaha emanet , kal sağlıcakla
Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Heyeti, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı Ziyaret Etti

Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Heyeti, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı Ziyaret Etti

Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Başkanı Murat Yıldırım önderliğinde, yönetim kurulu üyeleri ve Taraklı ilçe Temsilcisi İsfendiyar Çetin, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı makamında ziyaret etti.
Ticaret Borsası yönetiminden Taraklı Ziraat Odası'na Ziyaret

Ticaret Borsası yönetiminden Taraklı Ziraat Odası'na Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürkile yönetim kurulu üyeleri, Taraklı Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
Taraklı’da Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Taraklı’da Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Taraklı Yenidoğan İlk/Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin,Şube Müdürleri, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve okul yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.
Taraklı'da da 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

Taraklı'da da 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı, Taraklı'da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Atatürk İlkokulu Bahçesi'nde gerçekleşti.
Taraklı'da 23 Nisan Kutlamalarında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Taraklı'da 23 Nisan Kutlamalarında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Taraklı ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti
Kaymakamlık Koltuğuna İsmail Talha Turan oturdu

Kaymakamlık Koltuğuna İsmail Talha Turan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında Taraklı’da da Temsili Koltuk Devretme Töreni Gerçekleştirildi

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.