SAÜ Tıp Fakültesi Hocalarının Taraklı Termal İnceleme Gezisi

“Taraklı Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, tıp fakültemiz için çok önemli bir hizmet ve yatırım. Hastalarımız için nerede uygulama yapacağız diye bir endişemiz kalmayacak.”
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Taraklı Termal Turizm arasında yapılan protokol çerçevesinde Taraklı Termal inceleme gezisine SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Osman Nuri DİLEK, Prof Dr. Teoman ERDEM, Prof Dr. İbrahim TEKEOĞLU, Prof Dr. Yılmaz ÖZKAN, Prof Dr. Hüseyin Gazi BAŞ, Doç. Dr. Bumin DEĞİRMENCİ, Doç. Dr. Kamil Çağrı KÖSE, Dr. Hasan SAĞLAM, Dr. Salih BUDAK, Yrd. Doç. Dr. Yusuf GENÇ ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin ÖZKARAMAN katıldı.

Geziye katılanlar, “Taraklı Termal Turizm Kaplıcaları” projesi hakkında Taraklı Termal Turizm A.Ş. Yön. Kur. Bşk. Yrd. Süleyman TUNÇ tarafından bilgilendirildi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, SAÜ Hocalarını Taraklı’da görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Taraklı Termal ve SAÜ Tıp Fakültesi işbirliğiyle açılacak olan Taraklı Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin ilçeye, tesise büyük katkı sağlayacağını; iki üç yıl sonra Taraklı’nın Türkiye’de çok farklı bir konumda olacağını, bu konudaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

Taraklı Termal inceleme gezisinin ardından Sakarya Üniversitesi Hocalarının Taraklı ve Karagöl Yaylası’ndaki gezisine Kent Konseyi Başkanı Alaattin YILMAZ eşlik ederek, ilçenin tarihi, kültürü ve doğası hakkında bilgi verdi.

SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Dilek ise, bugünün kendileri için çok özel bir gün olduğunu, Taraklı’daki tarihi dokunun farkına vardıklarını, beldenin tüm ülkemiz tarafından tanınması gerektiğini ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Taraklı Termal hakkında bölgemizde çok olumlu söylemler duymuştuk. Heyecanla göreceğimiz günü bekliyorduk. Bugün bu güzide, cesur, samimi ve modern tesisi yerinde görmemiz bizim heyecanımızı artırdı. Bölgemiz için çok önemli bir yatırım ve tesis. Şunu anlıyoruz ki, artık bundan sonra nerede tatil yapacağız, nerede kongremizi, sempozyum ve toplantılarımızı yapacağız diye düşünmeyeceğiz. Fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, SAÜ Tıp Fakültesi için çok önemli bir hizmet ve yatırım. Hastalarımız için nerde uygulama yapacağız diye bir endişemiz kalmayacak. Bu üstün cesaret ve öngörüyü gösteren ilgili arkadaşlarımıza teşekkür ederiz, başarılar dileriz.”

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.