Taraklı'da Kızılay Bereketi

200 Aileye Yardım Kolisi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Kızılay Serdivan Şube Başkanlığının Sakarya Kent Meydanında ki ramazan ayı standında toplanan bağışlarla temin edilen ramazan kolileri ile Kızılay Genel Merkezinden gönderilen ramazan kolileri Kızılay Taraklı Şube Başkanlığı deposuna teslim edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılay Serdiv an Şube Başkanı Fatih Mehmet Temel Ramazan ayı başlangıcında Sakarya Kent Meydanında açtığımız stant da hayırseverlerimizin yoğun ilgisini gördük Ramazan ayının bereketinden bizlerde nasiplenmiş bulunmaktayız. Bu maksatla bizlerde Ramazan ayının bereketini bütün Sakarya halkı ile paylaşabilmek amacı ile ilimizin göz bebeği Taraklıda ki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak amacı ile Taraklı Şube Başkanımız Alaattin Yılmaz ve yönetim kuruluna teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız halkımızın güvenerek bizlere teslim ettiği yardımları ivedilikle gerçek muhtaçlara ulaştırmak olmalı ve bizde bunun için çalışmalarımızı diğer şubelerimizle dayanışma yapmak, Kızılay’ımızın adını her yerde duyurmak adına güç birliği yapmak için çalışıyoruz ve hayırseverlerimizin güvenini boşa çıkartmıyoruz” dedi.

Kızılay Taraklı Şube Başkanı Alaattin Yılmaz da; “Ramazan ayının bereketini bizlerle paylaşmak amacı ile bizlere destek veren Serdivan Şube Başkanımız ve ekibine teşekkür ederim. Başta Genel Merkezimizden gelen yardımlar ve Serdivan Şube Başkanlığımızdan gelen toplam 3000 kg ağırlığında ki 200 Ramazan kolisi Taraklıda ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. Amacımız bir iki günde bu yardımları yerlerine ulaştırmaktır. Kızılay olarak muhtaçların evinde sıcak bir aş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Genel Merkezimize ve Serdivan Şube Başkanlığımıza, bunun yanı sıra bütün Kızılay Bağışçılarına, Kurban vekaletlerini Kızılay’a vererek Ramazan erzakları ile garibanların evine et girmesini sağlayan bütün vekalet sahiplerimize teşekkür ederim.
Bu vesile ile Afrikada ki açlık nedeni ile her gün hayatını kaybeden yüzlerce insanın sayısını azaltmak amacı ile genel merkezimizin başlattığı Afrika’ya yardım kampanyası için bütün Taraklıları yardıma davet ediyoruz. Bunun için Taraklımızda ki bütün evlerden en az bir kişinin fitresini Kızılay’a vermesini istiyoruz. Bu küçük destekler büyük bir mutluluk olarak Afrika’ya ulaştırılacaktır” şekline konuştu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.