İhale Sonrasında İlk Kazma Vuruldu

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı’nın en büyük probleminin içme suyu olduğunu belirterek “İhale sonrasında İlk Kazmayı Vurduk” dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Başkan Özkaraman Taraklı içme suyu şebeke inşaatı işi ihalesi sonrasında yer tesliminde yaptığı açıklamada yaptığı açıklamada Taraklı’nın yıllardır çözüm bekleyen su sorununa el attıklarını ifade etti
Özkaraman İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Ali Seyfi Küçükgöncü ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte inşaat yerinde incelemelerde bulundular.
İhale tamamlandıktan sonra ilk kazmayı vurduklarını söyleyen Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Projeyi 1 yılda tamamlamak istiyoruz. Hark köyü su kaynağından 11 kilometre uzaklıktan ilçe merkezine su getireceğiz. İçme suyu şebekemiz tamamlandığında musluklardan içilebilir su akacak. Böylece vatandaşımız bol suya kavuşmuş olacak” dedi.
İhale bedelinin 1.210.285,23 TL olduğunu belirten Başkan Özkaraman “Yıllardan beri vatandaşlarımıza elektrikli su motorları ile su temin edilmektedir. Her gün şebekemizde arızalar meydana gelmekte ve su israfı oluşmaktadır. Yeni su şebeke inşaatının tamamlanmasıyla ilçe merkezimizde 500 m3 lük su deposu yapacağız. Böylelikle ciddi masraftan kurtularak elektrik tasarrufu da elde etmiş olacağız. İlçe merkezimizde 21761 metre şebeke hattını yenileyerek 15 adet yerüstü yangın musluğu yapılacaktır. İlçemin en büyük sorunu olan içme suyu problemimizi tamamen çözmüş olacağız” şeklinde konuştu.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.