Taşıma Suyla Çamtepe Köyü Yaşar mı?

Kuraklıklar Su sıkıntısı Meydana Getirdi
M. Ali ÇINAR M. Ali ÇINAR
Yayın: Güncelleme:






 






 






 






 İl Encümeni Kadir Sayın,Çamtepe Muhtarı Osman Kara

Havaların kurak gitmesinin ardından Taraklının bazı köylerinde susuzluk yaşanıyor. Çamtepe Köyü muhtarı Osman Kara yaptığı açıklamada şunları söyledi.”Malumunuz bu yıl havalar kurak gitti. Bu sebepten dolayı sularımız kesildi. Uzun zamandır suyumuzu Taraklıdan tankerlerle taşıyoruz. Taşıma suyla Çamtepe köyü yaşar mı?“diyen, Kara il encümeni Kadir Sayın’a dert yandı. “Ne oldu bizim kepçe, hani gelecekti söz veriyorsunuz, yapmıyorsunuz” diye sitem etti. İl encümeni muhtar Osman karayı dinledikten sonra verdiği cevapta” Muhtar daha önce size sondaj makinesi göndermedik mi? Açılan kuyudan çıkarılan su zehirli çıktı. Ben ne yapayım,16 milyar da masraf yaptık diyen İl encümeni Kadir Sayın merak etme yine de hizmetimiz devam edecek, Pazartesi kepçe köyünüzde olacak ve bir hafta içinde suyunuz akacak “diyerek Muhtarın yüreğine su serpti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hizmette sınır olmaz
20.01.2007 / 16:10:27
pes doğrusu.politikacı dediğin böyle olur vallahi.muhtar derdini istediği gibi anlatıyor.meclis üyeside gereken cevabı veriyor.anında yaptıklarını ve yapacaklarını sıralıyor.eskiden böylemiydi.derdini anlatman için meclis üyesi canı isterse köye gelecek.eğer gelmezse bulabilene aşkolsun.siyayetçi dediğin böyle olması gerekir.her zaman her yerde bulacaksın ve derdini anlatacaksın.en iyiside çözüm bulacaksın.birde şunu söylemek isterim.tarihinde asfalt yüzü görmeyen akçapınar köyünün halkı tozdan çamurdan kurtuluyor ama beğenmeyip dökülen asfaltın dar olduğunu söylüyor.kardeşim bundan öncekiler keşke birazını yapsaydıda gerisi şimdi tamamlanırdı.yapılan her şey iyidir.şükretmesini bileceksin.ve olanada allah razı olsun diyeceksin.
Kemal
20.01.2007 / 19:08:46
iki seçilmiş kişi bir arada,ama güzel bir tartışma,telaşlı gibi görünselerde sonuç tatlıya bağlanmış. saygılar
ahmet
23.01.2007 / 19:51:14
Bu uzun yazıyı kesin bir siyasi yazmış.Ama eminimki bu fırçalama ve buraya yansıyan öfkeli yorum ile bu arkadaşların bir daha seçilebileceğini zannetmiyorum.Bir an önce kendilerine çeki düzen verip halkın ensesine vurup elinden ekmeğini alacakları zamanın çoktan geçtiğini bilmeleri gerekiyor.Temennim odur ki bir an önce kendilerini toparlayıp çalışmalarını uygun bir üslupla reklamını yapsalar hem kimseyi kırmaz hemde bir sonraki seçime yatırım yapmış olurlar.Sevgi ve saygılarımla.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.