68 Yaşındaki Kadir Aktepe Tam bir Bisiklet Tutkunu

68 yaşındaki Kadir Aktepe,her gün bisikleti ile 15 kilometre yol katediyor. Aktepe ,sağlığını bisiklet sürmeye borçlu olduğunu belirterek bisiklet tutkunu olduğunu söyledi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklı Hacımurat Mahallesinde ikamet eden 68 yaşındaki Kadir Aktepe gençlere taş çıkartacak nitelikte. İlerleyen yaşına rağmen bisikleti ile her gün 15 kilometre yol kateden, yaşlı adam, bu davranışı ile yediden yetmişe herkese örnek oluyor. Bisiklet tutkunu olduğunu söyleyen Kadir Aktepe üç ayrı renkte bisikletinin olduğunu hergün hepsini de kullandığını söyledi.
Kimileri için spor yapmanın bir tutku olduğunu söyleyen Kadir Aktepe “Bisiklet sürmekse bambaşka bir aşk. Bu aşka kapılanlardan bir tanesi de benim. İlçede yıllarca pazarlarda satıcılık yaptım. Emekli olduktan sonra bağ,bahçe işlerine bakıyorum.68 yaşındayım.çocukken çok istediğim halde bisikletim olmadı.”dedi.
Her sabah erken saatlerde bisikleti ile yollara düşen Kadir Aktepe her gün 15 kilometre yol katettiğini söyledi. Sağlıklı yaşamasını bisiklet kullanmaya borçlu olduğunu dile getiren ihtiyar delikanlı: “Üç tane bisikletim var. Her gün hepsini sürüyorum. Hiçbir zaman bıkmadım. Her gün üşenmeden bakımlarını yaparım.5 çocuğum var “Baba yaşlandın sana motosiklet alalım” dediler, ama ben istemedim. Bisikleti sürdüğümde bütün vücudum hareket ediyor” dedi.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.