Taraklı Bizim Gözbebeğimiz

Ak Parti Sakarya Millet Vekili Şaban Dişli “Taraklı Bizim Gözbebeğimiz” dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Ak Parti Taraklı İlçe Teşkilatı Millet Vekili Şaban Dişli’ye İl Binasında Sorunları Aktardılar. Ak Parti Sakarya Millet Vekili Şaban Dişli “Taraklı Bizim Gözbebeğimiz” dedi.


Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli yapımı devam eden Ankara İstanbul karayolu Taraklı Geyve arası Alifuatpaşa bağlantılı yolun kalan 12 kilometrelik Soğuksu-Geyve kısmı için ödeneğin arttırılacağına dair söz verdi. Milletvekili Şaban Dişli ayrıca Taraklı’ya yapılması düşünülen Kayaboğazı gölet projesi içinde üzerine düşen görevi yapacağını ifade etti. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Kadir Sayın, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ile birlikte AK Parti İl Binasında bir araya gelen Şaban Dişli kendisine aktarılan yol ve gölet konusunda yardım talebine “Hükümetimizin başlı olan karayollarımızın tamamlanması için gayretleri var. Ankara İstanbul arasında yapılan yolu da tamamlamak istiyoruz. Geyve arasındaki kalan 12 kilometrelik kısım için ödeneğin arttırılmasını sağlayacağım. Bir an evvel bu yolun tamamlanmasını istiyoruz” dedi. Taraklı’da yapılacak olan gölet ile ilgili olarak da “Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğü ile bizzat görüşerek Bilecik iline bağlı Gölpazarı ilçesi, Sakarya İline bağlı Taraklı İlçemizin arasındaki karayolunda gerekli güzergâh değişikliğinin yapılması için bizzat çalışmaları sürdüreceğim. Üzerime düşen ne ise yapacağım “dedi. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Sayın vekilimiz ile her zaman görüşüyoruz. Taraklı için önemli olan bu projeleri takip ederek gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda yardımlarını esirgemeyeceğine inanıyoruz “dedi. Milletvekili Şaban Dişli ile Taraklı heyetinin görüşmesinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar’da hazır bulundu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

saime durgut
26.01.2007 / 01:11:14
sayın akpartili hemşerlierim önce yol senelerdir bekliyoruz sağoalsınız biticek inşallah.sayın millet vekilimiz taraklıya kaç kere geldi ben ist çatalcada ikamet ediyorum burasıda bir ilçe eşimde meclis üyesi samimi söylüyorum her ay sayın bakanımız apdulkadir aksu gelir açılışlar temel atmalar köprülü kavşaklar o kadar güzel şeyler oluyorki inanın imreniyorum.birgün banada konuşmak kısmet oldu yapılanları takdir ettim ve kendisine bizzat adapazarı taraklı ilçesine hiç bir hizmet yapılmıyor dedim ısrarla taraklıyada gitmesini görmesini söyledm..bana gülerek oradada çok kıymetli vekilimiz var sayın şaban dişli dedi ama ben neden hiç bir şey görmüyorum neden hiç fabrikamız yok her evde işsiz var bir emekli maaşı girsinde oğlumada bakarım eşimede torunlarımada düşüncesi var.isteyin lütfen.
dervişoğlu
27.01.2007 / 12:07:40
Yol medeniyettir.Yol bir beldenin çevre ile ilişkisinde en önemli unsurdur.Kültürel,sosyal, ekonomik kalkınmanın temeli yoldur.Taraklılılar olarak öncelikli isteyimiz yolun bitmesidir.Ama söz vererek değil.İcraat yaparak.Sayın milletvekilinden bunu istiyoruz.Çünkü kendilerine inanıyor ve güveniyoruz

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.