Partimiz Taraklı’da da Güçleniyor

Genç Parti Taraklı İlçe Başkanı Necdet Dönmez “Partimiz Taraklı’da da Güçleniyor”dedi.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Genç Parti Taraklı İlçe Başkanı Necdet Dönmez partisinin her geçen gün Taraklı da da büyüdüğünü söyleyerek yapılacak olan seçimlerde iktidar olacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Dönmez açıklamasında “Taraklı merkezde ve köylerimizde partimize yoğun ilgi var. Genç Parti Taraklı İlçe teşkilatı olarak partimize kayıtlarımızı sürdürmekteyiz. Genç Parti Taraklı da da her geçen gün güçleniyor” dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

BİR GENÇ
25.01.2007 / 09:41:10
HADİ NECDET ABİ.ŞU PARTİYİ CANLANDIRALIM.BİZİM SORUNLARIMIZI ANCAK BUNLAR ÇÖZER.AKP LİLER DURMADAN BİZLERİ TOPLUYOR HİÇ BİR ÇÖZÜM YOK.ESKİ TAS ESKİ HAMAM MİSALİ.BİZLERİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR.DAHA KİMSE KANMAZ.SEÇİMLER YAKLAŞINCA TELAŞLANMAYA BAŞLAMIŞLAR.NE KADAR FAKİRLEŞMİŞLER Kİ TARAKLI DA HİÇ GÖRÜLMEMİŞ OLAN MİLLETİN SULARINI KESİYORLAR.BİZE ÇOK İYİ YAPIYORLAR.SÖZDE ÖYLE YAPMAYACAKLARDI NE OLDU ŞİMDİ...DAHA İŞBAŞINA GELELİ HİÇBİR ŞEY BELEDİYENİN GELİRLERİYLE YAPAMADILAR.BAŞKANIMIZ DURMADAN BİZLERİN PARALARIYLA GEZİP GÜNÜNÜ GÜN YAPIYOR.BİZİM HAKKIMIZI YİYOR.BUNLARIN HESABINI SEÇİMDE SORACAĞIZ.SAYGILAR.
Turabi MUTLU
31.01.2007 / 23:30:28
Her yiğidin gönlünde bir arslan yatarmış!ne diyelim..Bazıları ikindi gölgesine bakarak çok büyük olduğunu zannedermiş..Güneş batınca kendi küçüklüğünü de göremediği için hep büyüklük hayalleri kurarmış..Herkesin düşüncesine saygımız var,Allah herkesin gönlüne göre versin.(Bir genç)delikanlım toplumun hukuku olan suyu kullanıp parasını ödememek yani ekmek elden su gölden yaşamak istemiyordur herhalde bu şikayet niye dürüst vatandaşın suyunu kesmiyorlardır herhalde.Her kuruşunda toplumun bütününün hakkı olan parayı toplamayıp hamam suyuyla dost kazanma siyaseti de temiz hizmet değil herhalde..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.