Anonslar net anlaşılmıyor...

Taraklı’da Ses Yayın Cihazları Yeterli Değil.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklı’da Belediye tarafından halkı bilgilendirmek amacı ile ilçenin belirli yerlerine yerleştirilen ses yayını cihazlarından yapılan anonslar vatandaşlar tarafından net bir şekilde anlaşılamıyor. Sesin çok yankılı yayıldığını söyleyen vatandaşlar “yapılan duyuruları anlamak mümkün değil.Ayrıca ilçe merkezine belili yerlere cihaz takviyesi de yapılması gerekir “diyorlar.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

halkın sesi
23.01.2007 / 19:53:49
izzet kardeş.iyi konuya değinmişsin ama belediyede bunu biliyorki taraklı da kimse yok.bu kadar ses yeter diyor.sen hep çarşıdasın.günde kaç kişi görüyorsun.cihazların sesi çıksa ne olur çıkmasa.milletin sesi kesilmiş kardeşim.cihazların sesi kesilse ne olur.....
Baki yıldırım
24.01.2007 / 00:02:55
Bu habare alkiş gerekir.Gerçekten de bizim Hacımurat Mah.Menekşe sokakta hiç bir ilan ve anons duyulmamaktadır.bunun bir an önce düzeltilmesini istiyoruz.demekki bizler gibi duymayanlarda varmış.Böyle haberlere can kurban..Saygılarla..
OSMAN ÖZBOSTAN
24.01.2007 / 17:29:09
BEN ANONS KALİTESİNİN YANINDA KULLANIM AMACINI DA ELEŞTİRMEK İSTİYORUM. AZ ÇOK ŞEHİR HAYATI YAŞAYAN İLÇE MERKEZİNDE ANONS SİSTEMİNİN ÇOK ACİL DURUMLARDA VE HERKESİ İLGİLENDİREN KONULARDA KULLANILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. KİŞİYE ÖZEL ANONSLAR ARTIK TOPLUM HAYATINA TERS DÜŞMEKTEDİR. HERHANGİ BİR KURUMA ÇAĞRILAN İNSANI SİZ ANONS ETTİĞİNİZDE HERKES DİNLİYOR. ÜSTELİK BİR DE KÖTÜ SES DÜZENİYLE ANLAŞILMADIYSA HERKESTE BİR TEDİRGİNLİK OLMUYOR MU? KANIMCA ANONS SİSTEMİ ÇOK ACİL DURUMLARDA KULLANILIP; KİŞİLERE ULAŞMAK İÇİN DAHA MODERN YÖNTEMLER KULLANILSIN. GALİBA BU İŞ BAŞKANIN TALİMATINA KALIR. SELAMLAR.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.