Taraklılılar 2012 Yılından Neler Bekliyor?

İzzettin Kömürcü Vatandaşlara sordu.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Acısıyla tatlısıyla 2011 yılını geride bıraktık.Taraklılı vatandaşlar 2011 yılını nasıl geçirdi? 2012 yılından beklentileri ne ?

 İzzettin Kömürcü Vatandaşlara sordu.

Mustafa KOÇ (69)- Emekli- “2011 yılı beklentilerimin gerçekleştiği bir yıl oldu. Sağlık içerisinde bir yıl geçirdim. Ancak yaşanan terör olayları en büyük üzüntümüz. Düşük maaş almama rağmen 2012 yılının daha iyi geçeceğini umut ediyorum”

Hüseyin YILMAZ (47)-Otobüs İşletmecisi- “Geçtiğimiz yılda trafik kazaları sayısı çok fazlaydı. Ülkemizde bir çok olaylar yaşandı. İnşallah 2012 yılında acı keder yaşamayız. Yeni yılın Sakarya veTaraklı için hayırlı olacağını umut ediyorum”

Şengül KABAK (47) -Yöresel Ürün Satışı- “2011 yılı ülkemiz için çok olumlu geçmedi. Taraklı için güzel geçtiğini söyleyebilirim. Yeni yıldan beklentilerim olumlu. Umut ediyorum ki Taraklı’da turizmde daha güzel gelişmeler olacak.”

Sadettin İBRİŞ (32) –Esnaf-Ayakkabıcı “Ekonominin daha iyi olmasını bekliyorum. 2011 yılının olumsuzluklarının düzelmesini umut ediyorum. Hayallerimin gerçekleşmesini diliyorum. Taraklı da da güzel gelişmelerin gerçekleşmesini bekliyorum”

İbrahim ARICI (80) -Çiftçi- “ Yeni yılda bereketli ve bol ürün bekliyorum. Bol ürün elde edip bol para kazanırsak herkesin yüzü güler. İnşallah yüzümüz güler.2012 yılında Taraklı’da da güzel işler yapılacağını umut ediyorum”

Çetin ESKİOĞLU (31) –Serbest- 2011 yılı aklımda olumlu izler bırakmadı. Futbolda şike, deprem, üst kademelerde soruşturmalar,işsizlik aklımda kalan olumsuz olaylar. İnşallah 2012 yılı daha güzel geçecek. Temennim yeni yılın sağlık ve huzur içerisinde geçmesidir”

Fazlı AKTEPE (52) –Kıraathane İşletmecisi- “Hayat her geçen gün zorlaşıyor. Hepimizin sorumluluğu var. Yeni yılda sıkıntısız bir şekilde sorumluluklarımızı yerine getirmeyi temenni ediyorum. Başarılı bir yıl diliyorum”

Erol KOLSUZOĞLU (43) –Kasap- “ Hayvancılık sektörü açısından 2011 yılı beklentilerimizden uzak geçti.İnşallah yeni yılda işlerimizde hareketlilik olur.Taraklı her geçen gün kalabalıklaşmaya başladı.Esnafımızın yüzü gülecek.2012 yılından umutluyum”

Niyazi BAŞARIR (75) Tuhafiyeci-Emekli “Nereden nereye… Her geçen yıl ülkemizde büyük gelişmeler oluyor.Taraklı da bu gelişmelerden istifade ediyor.Yeni yılda da gelişmelerin olacağını umut ediyorum.Allah hepimize sağlık huzur versin”

 NOT:(ÖZEL)Bu Röportaj YENİGÜN Gazetesinde Yayınlanacaktır

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.