Sakarya; EMİTT 2012'ye Hazır

Sakaya 16.Emitt Uluslararası Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na; 8 İlçe ve 4 kurumla birlikte katılıyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 Sakarya bu yıl 09 -12 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında gerçekleşecek olan "16. Emitt Uluslararası Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na 8 İlçe ve 4 kurumla birlikte katılıyor.

TÜYAP'ta 8'inci Holl'de Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) 2 bin 460 metrekarelik alanında ayrılan 200 metrekarelik stantta yerini alacak olan Sakarya; buraya 8 İlçe ve 4 kurumla birlikte katılacak. Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın da (BAKKA) toplamda 9 ille birlikte yer alacağı 8'inci Holl'deki Sakarya ile ilgili çalışmaları; Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yürütüyor.

BELEDİYE VE ÖZEL ŞİRKETLER

Her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi İstanbul'da buluşturan ve uluslararası turizm dünyasından büyük ilgi gören 09 -12 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dünya'nın en büyük 5. Turizm Fuarı EMITT'e Sakarya'dan da; Büyükşehir, Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Hendek, Kaynarca, Kocaali, Sapanca ve Taraklı ve Taraklı Termal İlçe belediyeleri ile 5 Yıldızlı Elmas Otel, Köfteci İsmail, Papillon ve Ankara ile İzmir'deki fuarlara da yerini alan TUNATAN katılacak.

Sakarya İLÇELERİNDEN SÜRPRİZLER

Dört gün boyunca Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Araştırmacısı ve AFA Kurslar Sorumlusu Ali Aktaş ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli Burhan Akyüz, Volkan Nurcalı ve Gazeteci Levent Candan'ın görevli olacağı fuarda; Halk Oyunları Ekibi gösterisi, , Sakaryalı sanatçılar konseri, ilçelerin el sanatları hediyesi ile ikramlar olacak.

HALK OyunLARI GÖSTERİLERİ VE KONSER

9 Şubat 2012 Perşembe günü gerçekleşecek olan 8'inci Holl'ün açılış töreninde; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konser verecek. Aynı gün ardında da ile Sakarya Balkan ve Kafkas Halk Dansları Topluluğu (Sakarya, Artvin, Trabzon, Roman, Üsküp ve Aşuk Maşuk) Oyunlarını sergileyecek. 11 Şubat 2012 Cumartesi akşamı Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener'in konseriyle devam edecek olan 8'inci Holl'deki Sakarya etkinliklerinde; 12 Şubat 2012 Pazar günü de; Taraklı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ile Hendek Belediyesi Halk Oyunlar Ekibi, gösterilerini sunacak.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

duman
6.02.2012 / 08:44:03
Bilindiği üzere fuarlara katılımını yüksek tutan kurumlar veya şirketler küçük büççelerle büyük reklam yapma imkanı yakalamaktadır dolayısıyla reklamını iyi yapanlar küçümsenmeyecek oranda nakit girdisi sağlamaktadır.Bu fuara tüm Taraklı'lı hemşerilerimin katılması dileğiyle

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.