EMİTT 2012 Kapılarını Açtı

Sakarya; Açılışta “EMİTT 2012” damgasını vurdu

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Bu yıl 16. gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT ) 8/A Salonu’nda yerini alan Sakarya; açılışta yaptığı gösteri, etkinlik ve hediyeleriyle, ziyaretçilerce büyük ilgi topladı.

SAKARYA; 8 İL İLE BİRLİKTE
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 9 Şubat 2012 Perşembe günü açılışı gerçekleşen “16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT ) Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na (MARKA) bağlı Kocaeli, Düzce, Bolu ve Yalova illeriyle birlikte katılan Sakarya; burada açtığı 200 metrekarelik alanda Sakarya’nın turizm, kültürel ve sportif ürünlerini tanıtıyor. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’nin (BAKAB) işbirliğinde oluşan 8/A Salonu’nda; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinin yanı sıra Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da temsil ediliyor.

SAKARYA’DAN 8 BELEDİYE VE 7 KURUM
Sakarya’da; Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Adapazarı, Akyazı, Hendek, Kaynarca, Kocaali, Sapanca, Taraklı İlçe Belediyeleri, Elmas Garden Inn, Kılıçaslan Minyatür El Sanatları, Köfteci İsmail, Papillon Lokum, Sasa Tesisleri, Taraklı Termal, Tunatan Tesisleri açtığı standla tanıtımlarını yaparak, davetlilere sürpriz hediyeler sunuyor.

AÇILIŞ VE KATILIM
Dünya'nın en büyük 5. Turizm Fuarı olan EMITT 2012 Fuarı’nın 8/A Salonu’nda ilk günü gerçekleşen açılış törenine; Sakarya Vali Yardımcısı Faruk Bekârlar, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan katıldı.

HALK OYUNLARI VE ORKESTRA
Sakarya’nın damgasını vurduğu 8/A Salonu’nda; Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne bağlı Sakarya Balkan ve Kafkas Halk Dansları Topluluğu’nun 60 kişilik ekibi; Sakarya, Üsküp, Aşuk-Maşuk, Trabzon, Roman ve Artvin yöresine ait oyunları sergiledi. Sakarya ayrıca; 18 kişiden oluşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Şef Sibel Solakoğlu eşliğinde Türk Müziği klasikleri ve Dünya çapında tanınmış ve film müziklerinden oluşan 17 eser seslendirdi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.