SAKARYASPOR'DA İMZA ŞOV

Sakaryaspor ara transferin son gününde 3'ü yabancı toplam 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Yeşil siyahlı ekibimizin imza töreni adeta şova dönüştü
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

Sakaryaspor ara transferde anlaşmaya vardığı yerli futbolcular Evren Turhan, Cem Yanık, Yalçın Ayhan, Özgür Karakaya ile yabancı futbolcular Arjantin liginin önemli golcü oyuncularından Claudio Graf, Gana Milli takım oyuncusu Baba Adamu ve Alman 3. liginde oynayan Brezilya asıllı Dominik Verling'le (Carlos) sözleşme imzaladı.
Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Sakaryaspor Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Yeşil siyahlılar Graf ve Carlos ile 3 yıllık, Adamu, Özgür Karakaya ile 1,5 yıllık, Cem Yanık ve Yalçın Ayhan ile opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar, Evren Turhan ile ise kiralık olarak sözleşme imzaladı.
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, ara transfer döneminde 7 futolcuya kadrolarına kattıklarını belirterek, "Ara transfer döneminde yerli oyuncular Evren, Cem, Yalçın, ve Özgür'ü renklerimize bağladık. Açık olan 3 yabancı oyuncu kontenjanını Arjantinli Graf, Ganalı Adamu ve Brezilya asıllı Alman Carlos ile doldurduk. Ayrıca genç olyuncularımızdan Gazanfer Aydın ile profesyonal sözleşme imzaladık. Bu futbolcuların kulübümüze kazandırılmasında emeği geçen başta transfer komitesi üyelerine ve tüm yönetim kurulu üyerilerimize teşekkür ederim. Yeni oyuncularımızın takımımıza ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.
Hacıeyüpoğlu ara transfer döneminde takımdan Erdinç Yavuz, Ergün Teber, Gökhan Çalışal, Okan Yılmaz, Rasim Vardar, Alişen Kandil, Marcel M'bayo ve Jose Clayton'un ayrıldığını belirterek, genç oyuncular Özgür Sürekçi, Musa Sinan Yılmazer ve Mustafa Pektemek'in sezon sonuna kadar Sarıyer Kulübüne'ne kiraya verildiğini kaydetti.
Yeşil siyahlıların yeni transferleri ise, Sakaryaspor ligde kalacağına inandıklarını belirterek, ele vererek Sakaryaspor'un başarısı için çalışacaklarını söyledi.
Bu arada doğum gününde Sakaryaspor ile sözleşme imzalayan Arjantinli golcü Graf'a süprez doğum partii düzenlendi. Yeşil siyahlılar ile sözleşme imzaladıktan sonra salonu "İyi ki doğdun Graf" sloganı eşliğinde pasta girdi. Büyük bir şaşkınlık yaşan Graf, pastanın üzerindeki mumları söndürdü. Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici Graf'a pasta ikram etti.


Kaynak - Medyabar

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.