Yeniden Merhaba

Yayın: Güncelleme:
Merhaba

 

Değerli Taraklılı hemşehrilerim bundan bir kaç ay önce sizlere " Dost Kırlangıçlar" başlıklı bir yazıyla merhaba demiştim ama işlerimin yoğunluğu sebebiyle bir süre yazı gönderemeyeceğimden dolayı resmiminde bu site de boşuna durmuş olacağını düşündüm. Şimdi sizlerle yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.


Malumunuz Ankara gündemi yoğun olan bir yer, ne de olsa Türkiye 'nin başkenti. Bu sebepledir ki gündemi takip etmek gerekiyor. Sizlere buradan karınca kararınca bir şeyler yazmaya çalışacağım.


Bu arada Taraklı Ajansa yeni katılan İzzettin KÖMÜRCÜ arkadaşımada ayrı bir selam gönderiyorum. Öğrendiğim kadarıyla Taraklı Ajans bir yeniliğede imza atmış ve siz değerli okuyucularımızın da yazılarına yer verecekmiş. Bu da çok sevindirici bir şey.

 

Biz burada bir avuç Taraklılı olarak yüreğimizi hep sizinle birlikte tutuyoruz. Bundan emin olabilirsiniz. Taraklı'nın yetiştirmiş olduğu güzide insanlardan Mehmet Nuri ŞAHİN abim, İzzettin ERDOĞMUŞ amcam, Faruk KARACA amcam ve aileleri, ne zaman kapısını çalsak elinden geleni yapan Burhan abim, Kültür Bakanlığında Kütüphaneler Müdürü Ahmet ARI bey efendi ve daha aklıma şu an gelmeyen bir çok Taraklılı olarak memleketimizi çok seviyoruz.

 

Taraklı deyip geçmeyin. Bizim memleketimiz bir çok Bürokrat için yükselme aşaması olmuş bir yer. İşte Taraklımızın ilk Kaymakamı Sayın Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU; şu an Başbakanlık Personel Dairi Başkan Yardımcısı, yine Taraklımızın Kaymakamlarından Sayın Tuncay ENGİN şu anda İçişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Dairesi Başkanı. İnsan unları duyunca mutlu oluyor tabi.

 

Şu ana kadar hesap yaptım SAKARYA ilçeleri içinde son iki yılda televizyona en çok çıkan ilçe Taraklıdır. Yıllardır bir özlemdi yanıp durdu bağrımda misali Memleketimiz layık olduğu yeri bulacaktır diye inanıyorum istikamet onu gösteriyor. Taraklımız her şeyin en güzeline layıktır.


 

Sonsuz sevgi ve saygılarımla
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

izzettin kömürcü
2.02.2007 / 19:18:46
TARAKLI'DA DOĞMAK TARAKLI'DA BÜYÜMEK BİR AYRICALIKTIR.TARAKLIMIZA ATANAN BÜROKRATLAR GELDİĞİNDE TARAKLI YI PEK BEYENMEZLER.AMA ZAMAN GEÇTİKÇE ÖYLE ALIŞIRLAR Kİ SANKİ BU MEMLEKETİN ÖZ EVLADI OLURLAR.BAŞKA YERLERE TEYİN OLDUKLARINDA ARADAN YILLAR GEÇMİŞ OLSADA TARAKLI İLE BAĞLARINI KOPARAMADIKLARINI LİŞİKLERİNİ KESMEDİKLERİNİ GÖRMEKTEYİZ.İŞTE BUNUN SEBEBİ HEP MEMLEKETİMİZİZN GÜZELLİÜĞİNDENDİR.TARAKLIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLER MEDA-I İFTARIMIZDIR.BİZİM ONLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VARDIR.UFUK İÇİN BİR ŞEY ŞİMDİLİK SÖYLEMEYECEĞİM.SADECE KENDİSİNE HOŞ GELDİN DEMEKLE YETİNECEĞİM .Saygılarımla..İzzettin KÖMÜRCÜ
tuncay özkan
2.02.2007 / 22:07:04
değerli ufuk kardeş.seni bir ara burada görmüş ve çok sevinmiştim.ama işlerin dolayısıyla kaybolduğunu zaten anlamıştım.yinede sizler taraklıyı hiçbir zaman unutmayan kişilersiniz.bunun için sizlerden gurur duyuyoruz.gerçek taraklılı olduğunuzu her zaman gösterirsiniz.teşekkürler...ufuk kardeş senden bir ricam var.bana tuncay engin beyin telefon numarasını gönderirsen memnun olurum.mail adresim oznurtu@hotmail.com hoşçakal
M. Ali ÇINAR
2.02.2007 / 23:32:04
Değerli Ufuk Kardeş, Tekrar aramıza hoşgeldin der,Ankara Esintilerini bekliyoruz. selamlar
mesut uzelli
3.02.2007 / 20:26:54
SEVGİLİ KARDEŞİM UFUK SENİ BU SİTEDE KÖŞE YAZARI OLARAK GÖRMEK BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ.ELİMİZDE BÜYÜMÜŞ OLMANDAN DOLAYIDA AYRICA ÇOK MUTLUYUM.SENİ DAHA İYİ YERLERDE VEDE BAŞARILI GÖRMEK DİLEĞİYLE GÖZLERİNDEN ÖPERİM.ALLAHA EMANET OL CANIM KARDEŞİM.......
Baki YILDIRIM
3.02.2007 / 22:11:46
Değerli öğrencim,Ufuk ŞEN'e; Köşe yazını okuyunca çok duygulandım.isimlerini saydığım Kaymakamların hepsiyle çalıştım.onlar da tam birer görev adamıydılar.diğer isimlerini zikrettiğin kişilerde tanıdık simalar.Kaymakamlarımızın Ankara'da üst görevde çalışmış olmalarıda bizleri memnun etmektedir.Görevlerinde hepsine başarılar diliyorum.Sizinlede öğrenci-öğretmen ilişkisi içerisinde güzel anılarımız olduğunu hatırladım.Sizede yaşamınızda ve iş hayatınızda başarılar diliyorum.Sevgi ve saygılarımla.... (Emekli öğrt. Baki YILDIRIM/Taraklı)
Şaizer Uzgur
4.02.2007 / 13:41:28
selam değerli şair GEÇMİŞİNE DEĞER VERMEYENİN GELECEĞİ OLMAZMIŞ... SAYGILARIMLA

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.