Uçan Halı Gezi Grubu Taraklı’ya Gezi Düzenledi

Yurt içinde ve dışında birçok gezi düzenleyen “Uçan Halı Gezi Grubu” Taraklı’ya gezi düzenledi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklı’da 2 gün geçiren gezi grubu üyeleri tarihi evler başta olmak üzere Gürleyik Suyu, Mahdumlar Köyü su değirmeni Karagöl yaylası ve birçok yeri gezerek görüntüler çektiler.

Gezi hakkında bilgi veren Uçan Halı Gezi Grubu Üyesi aynı zamanda TARAKLI AJANS İnternet Gazetesi yazarımız Teyfik Kaymaz “ Gezi grubumuzla Taraklı’da güzel bir hafta sonu geçirdik.Gezimiz süresince değişik görüntüler çektik. Bu görüntülerimizi ve Taraklı ile ilgili gezimiz değerlendirmelerini değişik yerlerde yayınlayacağız.Böylelikle Taraklı’nın tanıtımına da katkı sağlayacağız.Gezimiz süresince bizlere rehberlik eden eğitimci aynı zamanda TARAKI AJANS yazarı Mehmet Ali Çınar ve Taraklı Kent Konseyi Başkanı Alaattn Yılmaz’a ve misafirperver Taraklılı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymaz Uçan Halı Gezi Grubundan Taraklı gezisine katılan herkesin Taraklı’dan çok memnun ayrıldığını ifade ederek “Her arkadaşımız çevresindeki insanlara Taraklı’yı en iyi şekilde anlatacaktır” şeklinde konuştu.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

vedat KIRCA
31.05.2012 / 01:50:02
UCAN HALI GURUB LİDERİMİZ VE AYNI ZAMANDA KURUCUSU OLAN SAYIN Z.E.DENİZ OGUZ HANFENDİYE BU GUZEL ORGZ İCİN COK TESEKKUREDERİM.. By ved.
Tevfik Kaymaz
31.05.2012 / 13:06:22
Ricamı kırmayıp Taraklımıza bir hafta sonlarını ayıran Uçan halı grubu üyeleri Vedat , Deniz ve Fatih beylere , Sema ve Ahu hanımlara ve grup lideri Z.E.Deniz Oğuz hanıma, gezi boyunca bizlere rehberlik eden Alattin Yılmaz bey'e ve Mehmet Ali Çınar hocama içtenlikle teşekkür ediyorum.,Gayretlerimiz güzel, şirin vatan köşesi Taraklımızı tanıtmak ve güzel dostlar ile güzel vakit geçirmekti. Sanırım gayretlerimiz epey yerini buldu. Selamlar.
Z.E.Deniz OĞUZ
4.06.2012 / 12:56:12
Değerli Arkadaşlar, Kıymetli Taraklılılar, Uçan Halı'nın Anadolu serüveni yıllardır devam ediyor. Taraklılı dostlarla birlikte gerçek Anadolu'yu doyasıya yaşadık. Tevfik Bey, Alaattin Bey, Mehmet Ali Bey, İzzetin Bey ve adını sayamadıklarımıza candan teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz iyi ki varsınız. Elbette Uçan Halı'nın değerli üyesi Vedat Bey'e de. Sağlıkla gezip sağlıcakla kalınız...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.