Göletlere Girmeyin !!

Taraklı İlçe Jandarma Komutanlığı, vatandaşları sıcak havalarda serinlemek için gölet ve derelere girmemeleri, aksi takdirde boğulma tehlikesi ile karşılaşabilecekleri konusunda uyardı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Yapılan uyarıda Kayaboğazı ve Karagöl yayla göleti yüzmeye elverişli değildir.Vatandaşlarımızın bu gibi yerlere girmeleri oldukça tehlikelidir.Göletlere girip boğularak hayatını kaybedenler hepimizi çok üzer. Bu vakaların yaşanmaması için ailelere de büyük görevler düşüyor. Göletlere girilmesi halinde cezai işlem uygulanacaktır” denildi.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

osman özbostan
25.07.2012 / 19:22:13
ilçe jand. komutanlığını uyarıları için kutluyorum. çünkü gölet olgusu bölgemizde henüz çok yeni. sakın çocuklarımız göynük çayına benzetmesin. özellikle yapay göl ve göletler tamamen çamur zemine sahiptir. neresinde ne kalınlıkta çamur zemin olacağı bilinmez. acılar yaşamadan aman veliler aman çocuklar serinlemek adına göletlerden uzak durun.
Bahattin
26.07.2012 / 03:00:01
iyi güzelde niçin çocuklarımız için bir yüzme havuzu yapılmıyor. Taraklı bölgesinin çocukları yüzmeyi nasıl öğrenecek. Yetkililer geleceğimiz çocuklar derken hep lafını ediyorlar. Çocuklara gereken önem onlara verilen hizmetle ölçülür. Laf canbazlığıyla değil...
duman
26.07.2012 / 09:06:07
Çok değerli Taraklı'lı hemşerilerim ve gurbetteki can dostlarım Bilindiği üzere yaz aylarının başlamasıyla boğulma olayları da artmaktadır.Bu ve benzeri olayların yaşanması için yerel yönetimlerin ve basının üzerine düşen görevleri yerine getirmeleri gerekmektedir Taraklı gibi nacizane ilçemize yakışır bir olimpik yüzme havuzu artık bir gereklilik değil bir zorunluluk olmuştur. Bu bağlamda yapılması gereken olimpik havuza biz gurbetçi hemşerilerinizin taşın altına elin koymaktan çekinmeyeceğini laf cambazlığı yapmadığımızı bilmenizi isterim Gerek turuzim de gerekse organik tarımda BÜYÜK TARAKLI'mızın hak ettiği yeri alacağına olan inancımızın tam olunduğunun bilinmesi gerekliğinin ivedilikle altını çizmek isterim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.