Belediye Başkanları Diken Üstünde !!

2013 Ekim ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Sakarya’daki Belediye Başkanları, bir yandan hizmetlerine devam ederken, diğer yandan tekrar aday gösterilip gösterilmeyecekleri konusunda endişe duymaya başladı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Son Bir Yıl

Özelikle yerel seçimlerin 6 ay öne alınacak olması bazı belediye başkanlarını kara kara düşündürüyor. Hizmetlerinde tempoyu artıran başkanlar, özellikle son bir yılda vatandaşa çalışkan görüntüsü vermeye çalışıyorlar.

Kim Gider, Kim Kalır?

Sakarya Yenigün Gazetesi, “Sakarya Kazanı Kaynıyor” köşesinde belediye başkanları ile ilgili “Kim gider, kim kalır” başlıklı bir yazı yayınladı. Yazıda, ilginç tespitler, bir o kadarda çarpıcı tahminler yapıldı. Tahmin ve tespitlerin tutup tutmayacağını zaman gösterecek. İşte o yazıda;

Karasu Belirsiz

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun AK Parti’ye geçmesinin zor bir ihtimal olduğu, eğer MHP ile tekrar seçime giderse bir dönem daha belediye başkanlığını kazanacağı savunuldu.

Pamukova Değişebilir

Pamukova’da ise MHP’den seçilip sonrasında istifa eden Cevat Keser’in işinin zor olduğu, AK Parti’ye geçmesinin neredeyse imkânsız olduğu, ilçe teşkilatının kendisine soğuk baktığı, büyük bir ihtimalle dinlenmeye çekileceği belirtildi.

Yusuf Alemdar’a Haksızlık

Yazının devamında; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın tekrar aday gösterilmeyecekleri iddia edildi. Serdivan halkı, Sakarya kamuyou, AK Parti İl Yönetimi ve yerel medya tarafından tartışmasız başarılı bulunan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın bu listede yer almasına ise anlam verilemedi.

Ali İnci Her Yerde

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım’ın tekrar aday gösterilmesinin ise yüksek bir ihtimal olduğu belirtildi.

 Kaynak:sakaryarehberim.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hasan
11.09.2012 / 10:01:29
siyasette 1 saat çok uzun bir zaman dilimi
saime
14.09.2012 / 03:06:52
EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN.... Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.