AA Genel Müdürü Taraklı da

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik ve Kocaeli Bürosu Muhabiri Metin Girgin ile birlikte Taraklı yı ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik Kocaeli muhabiri Metin Girgin ve bir grup radyo televizyon ve gazete temsilcileri ile birlikte Taraklıyı gezdi.

Taraklı Termal A.Ş inşaat sahasını gezen AA Genel Müdürü Kemal Öztürk buradaki çalışmalar hakkında Taraklı Termal A.Ş yönetim kurulu başkanı Ahmet Genç’den bilgi aldı.

Öztürk ve beraberindekilere ayrıca Taraklı Termal konferans salonunda sunum yapıldı.

Taraklı’nın otantik sokaklarını da gezen Öztürk Taraklı’nın en yaşlı siması Muzaffer Gezer ve mahallede kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınlarla da sohbet etti.

Karagöl yaylasında doğa yürüyüşü de yapan AA  genel müdürü Kemal Öztürk ve beraberindekiler Taraklı’nın doğa güzelliklerine ve mimari dokusuna hayran kaldıklarını belirttiler.

İl dışında olması sebebiyle gezi programına daha sonra katılan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman günün anısına AA Genel Müdürü Kemal Öztürk’e Taraklı fotoğraflı tablo sundu.

Özkaraman burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin sesini dünyaya duyuran Anadolu Ajansının Genel Müdürünü Taraklı’da görmek bizleri son derece mutlu etmiştir.Anadolu Ajansından yayınlanan haberlerle Taraklı da sesini Türkiye’ye ve dünyaya duyurmaktadır.AA nın tüm çalışanlarına başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a Anadolu Ajansı fotoğraf Albümü hediye eden Kemal Öztürk “ Bende Adapazarı’nda büyüdüm. Sakarya yı çok seviyorum. Taraklı gerçekten çok güzel yer. Hepimiz çok beğendik. Daha fazla tanıtılması gerekiyor. Anadolu Ajansı olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Daha sonra Öztürk’e Taraklı’nın yöresel ürünlerinden oluşan sepet hediye edildi.

Genel Müdür Öztürk “Taraklı Yalazaları” örneklerinin ve Karagöl yaylasında “Angut Kuşu” hikayesinin mutlaka duyurulması gerektiğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk’ün gezisine Kocaeli Adliyesi Hakimlerinden Taraklılı Mesut Erbaş, Kızılay Derneği Taraklı Şube Başkanı Alaattin Yılmaz ve Anadolu Ajansı Taraklı Temsilcisi İzzettin Kömürcü’de eşlik etti.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.