Bedirhan Gökçe ile Duygusal Anlar

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde Orhangazi Kültür Merkezi’nde Şair Bedirhan Gökçe’nin katılımı ile “Şiir Dinletisi” yapıldı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir dinletisine Adapazarı belediye Başkanı Süleyman Dişli, Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Taraklı Belediyesi Başkanı Tacettin Özkaraman ve çok sayıda Bedirhan Gökçe hayranı katıldı.

Adapazarı’na yıllardır gelmediğini belirten Şair Bedirhan Gökçe, kendisini Sakarya’ya davet eden Adapazarı Belediyesi’ne ve Başkan Süleyman Dişli’ye teşekkür etti.Salonu dolduran Bedirhan Gökçe hayranları Gökçe’nin şiirleriyle duygusal anlar yaşadı.

Zaman zaman Anadolu insanının özelliklerini örnek hikayelerle anlatan Gökçe, salonda büyük alkış topladı. Türk insanının karakteristik özelliklerinin hiçbir ülke insanında olmadığını kaydeden Gökçe, “Ülkemizin kendisi zengin. Hayatın içinde ne varsa şiirlerde de o var. Başka ülkede amcasına kızıp kilise yaptıran göremezsiniz ama bizde amcasına kızıp cami yaptıran kişiler var. Bu özellik de Türklere has kültürdür.”dedi.Bedirhan Gökçe, geceye katılan engelli bir hayranının yazdığı şiiri kendi sesiyle okudu.Klarnet ve davulun da gecede şiirseverler keyifli bir akşam yaşadı.

Sevilen şiirlerini seslendiren Bedirhan Gökçe, son olarak “Anneme İyi Bak”adlı şiirini okudu. Anne ve babanın hayatımızdaki değerini anlatan Gökçe, “Bir gün o kapıyı çaldığında karşında annen olmayabilir. O telefonu aradığında annen veya baban artık o telefonu açmayabilir. Bu yüzden anne ve babanızın kıymetini çok iyi bilin. Anne ve babasını üzenin, onlara karşı gelenin cezası öbür dünyaya bile kalmadan bu dünyada ödenir” dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.