Tek Gole Boyun Eğdik

Fenerbahçe ile Sakaryaspor arasındaki mücadele, ev sahibi Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Fenerbahçe'nin tek golü, 19. dakikada Tümer'den geldi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Ceza sahasına giren Alex'in penaltı noktası önünden yaptığı vuruşu Martinez köşeye giderken çıkardı.. Dönen topu Tümer yerden bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-0.
İkinci yarıda daha kontrollü oynayan Fenerbahçe, zaman zaman kalesinde etkili ataklar görse de, skoru korumasını bildi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

İLK YARI

6. dakikada Semih'in sağ çaprazdan sert şutunda, top yan ağlarda kaldı.
7. dakikada Alex'in pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Appiah, kalecinin de öne çıktığı pozisyonda kötü bir aşırtma vuruşla topu üstten auta gönderdi.
16. dakikada Tümer'in soldan kullandığı köşe atışında, savunmanın uzaklaştırdığı topu ceza alanının dışında önünde bulan Appiah'un vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
19. dakikada Alex'in ceza alanının içinden şutunda, kaleci Martinez'den dönen topu sol çaprazda önünde bulan Tümer'in yerden vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.
21. dakikada Ümit'in soldan ceza alanına ortaladığı topa Semih'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
23. dakikada Tuncay'ın ceza alanına doğru havalandırarak yaptığı ortada, Semih uygun durumda topa vuramayınca, kaleci Martinez meşin yuvarlağı kontrol etti.
38. dakikada Alex'in soldan kullandığı köşe atışında oluşan karambolde top, ceza alanının sağ kanadındaki Appiah'ın önünde kaldı. Appiah'ın ortasında, altıpas içinde savunma Lugano'dan önce davranarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca, ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ali Saygın Öğel, Nihat Mızrak

Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Deniz, Appiah, Tümer, Tuncay, Alex,

Semih Sakaryaspor: Martinez, Murat Duman, Suat, Savaş, Murat Erdoğan, Musa, Capuro, Zafer, Hakan, Sedat, Cem

Gol: Dk. 19 Tümer (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 6 Cem, Dk. 10 Capuro (Sakaryaspor)

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe'de, sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Önder ve Lugano, Turkcell Süper Lig'deki Sakaryaspor maçıyla, sezonun ikinci yarısında ilk kez takım kadrosunda yer aldı.
Sakatlıkları geçen 2 savunma oyuncusu, Sakaryaspor mücadelesinde ilk 11'de forma giydi.
Fenerbahçe, 2.5 aylık bir aradan sonra Kadıköy'de lig maçına çıktı. En son 3 Aralık 2006'da, ligin 16. haftasında Galatasaray'ı konuk eden sarı-lacivertliler, 17. haftada deplasmanda Ankaragücü, 18. haftada deplasmanda Kayseri Erciyesspor ve 19. hafta cezası nedeniyle İzmir'de Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı.
Karşılaşma öncesi, vefat eden Fenerbahçe Kulübü eski doktorlarından ve yüksek divan kurulu üyesi Reşat Dermanver için saygı duruşu yapıldı.
UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar ile yapılan maçta taraftarların kavga ettiği tribünde, taraftar grupları arasına özel güvenlik birimleri konulduğu görüldü.

TARAFTARLAR, ALEX'İN GÖNLÜNÜ ALDI

Fenerbahçeli taraftarların, AZ Alkmaar ile yapılan UEFA Kupası maçında 3-1 yenik duruma düşüldükten sonra yuhaladığı Alex, Sakaryaspor maçı öncesi tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı.
Taraftarlar, maç öncesi takım ısınırken Alex'i tribünlere çağırdı. Tribünleri dolaşan Alex'e ''I love you Alex'' tezahüratları yapıldı. Taraftarların ellerinde Alex ile ilgili dövizler de dikkati çekti.
AZ Alkmaar maçında taraftardan tepki gören kaleci Volkan da Telsim kale arkası tribününden kendisi için yapılan tezahüratlar üzerine orta alana dek gelerek taraftarı selamladı.

ZICO, İLK 11'DE DEĞİŞİKLİKLER YAPTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Sakaryaspor maçında takımının ilk 11'inde değişiklikler yaptı.
Önder'in takıma dahil olmasıyla savunmanın sağında görev alan Serkan, yedekler arasına dahil olurken, Uğur'un yerine solda Ümit oynadı.
Sakatlığı nedeniyle AZ Alkmaar maçı düşünülerek riske edilmeyen Aurelio'nun yer almadığı maçta, orta alanda yine Tümer şans bulurken, Zico, forvette Deivid'in yerine Semih'e görev verdi.

TUNCAY'A SEVGİ SELİ

Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar, futbolculardan ilk olarak Tuncay'ın tribünlere çağırdı.
AZ Alkmaar ile yapılan maçta ortaya koyduğu performansla beğenilen Tuncay, Sakaryaspor maçı öncesi taraftarlarından büyük destek gördü.
Taraftarlar daha sonra Tümer ve Appiah'ı da tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı.
Sarı-lacivertliler, diğer futbolcuları da tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.
Bu arada Sakaryasporlu taraftarlar da Tuncay'a sevgi gösterileri yaptı. Tuncay, bulundukları tribünün önüne giderek Sakaryasporlu taraftarları selamladı.
Öte yandan PAF Ligi'nde Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçta Fenerbahçe, Sakaryaspor'u, Umut'un penaltıdan attığı golle 1-0 yendi.
Takımlar sahaya, ''Almadığınız her fiş ülkemizi değil başkalarını kalkındırır'' yazılı pankartla çıktı.

Medyabar

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.