İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

Güle Güle Başkan Tacettin Özkaraman ve Meclis üyelerimiz

Taraklı siyasi tarihinden Tacettin Özkaraman’ın 3 dönem Belediye Başkanlığı dönemi tarih sayfalarına geçmek üzere.
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Salı günü saat 10:00 Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşti

Toplantı başlamadan önce Mevcut Başkan Tacettin Özkaraman ve meclisin değerli üyeleri ile bir medya mensubu olarak son kez görüştüm.

2014 yılında göreve başlayan meclis üyeleri görev süresi takviminde Taraklı için hizmet etme gayretinde oldular.

Evet; Taraklı siyasi tarihinden Tacettin Özkaraman’ın 3 dönem Belediye Başkanlığı dönemi tarih sayfalarına geçmek üzere.

Tacettin Özkaraman’ın Belediye Başkanlığını, çalışmalarını iyi veya kötü taraflarını burada seçim arifesinde değerlendirmek doğru değil. Ancak Tacettin Özkaraman benim için çok değerli bir insan. Büyük düşünmeyi, üretmeyi ve mücadele etmenin önemini hep gösterdi. Güçlü ve kararlı bir duruş sergiledi. Meclis üyeleri ile birlikte önemli projelere imza attı.

Kıymetli Okurlar,,

Tacettin Özkaraman 2004 yılında seçildikten sonra Taraklı’da çok farklı bir büyüme görüldü. Daha sonraki dönemlerde büyüme sanki yavaşladı. Bunu kendisine söylediğimde “ Taraklı’da büyümenin etkisini ekonominin canlanmasıyla göreceksiniz” diye söylüyordu

Taraklı’da termal yatırımları,turizmdeki gelişmeler,üreten kadınlar, tarım ürünlerinin yetiştirilmesinde çeşidin artması net bir şekilde Taraklı’da ki ekonomik büyümeyi gösteriyor.Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına dahil edilmemizle bir takım hizmetlerin yavaş yürüdüğü nü’de belirtmekte fayda var.

 

Tacettin Özkarama Başkanlığında 9 kişilik Belediye meclis üyelerinin performanslarına baktığımız zaman ilk dönemde 1, daha sonraki dönemlerde 1’den fazla muhalefet partisi meclis üyeleri de dahil olmak üzere her dönem çoğulcu ve katılımcı bir meclis ile karşılaştık. Taraklı Belediye meclisinde son dönemde muhalefet partisinden 3 meclis üyesi mevut. Ayrıca Taraklı Belediye meclisinde ilk defa 1 kadın meclis üyesine sahibiz.

“TARİHİ EVLERİ VE DOĞA GÜZELLİKLERİYLE TANINMAYA BAŞLAYAN SAKARYA’NIN ÖNEMLİ BİR TURİZM MERKEZİ OLAN VE KADERİNE TERKEDİLMİŞ ÇARIŞLARINDA BUGÜN BEREKET OLAN İŞ ADAMLARININ AKIN ETTİĞİ VE GELECEĞİ PARLAK OLAN TARAKLI” haline gelmesinde katkı sağlayan tüm meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Burada siyaset kurumuna ve devlet kurumlarına da teşekkür etmek gerekiyor. Gerçekleşen hizmetlerde her zaman destek oldular. Muhalefet yanlışa kesinlikle taviz vermedi. 

Daha önceleri de söyledim bir medya mensubu olarak Taraklı Belediyesi hakkında bilgi almakta hiç sıkıntı yaşamadım.Taraklı Belediyesi Basın ile iletişimini çok sağlıklı kuramadı Ama bazı farklı alanlarda hatta vatandaş ile iletişimin sağlıklı kurulamadığı açık ve net bir şekilde görüldü.

Başkan Özkaraman’ı ve Belediye Meclis üyelerini zaman zaman eleştirdik.Zaman zaman fikir alışverişinde bulunduk.Bunları hep Taraklı’nın menfaatleri için yaptık.Saygı ve sevgi kurallarını hiçe saymadık.Hepimizden Allah razı olsun Bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum

Ve son cümlem “Güle Güle Başkan Tacettin Özkaraman ve Meclis üyelerimiz”

#gule-gule #ozkaraman-kose #yazisi

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı’nın Geleceğe Yönelik Vizyonu

Taraklı’nın Geleceğe Yönelik Vizyonu

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Çanakkale Zaferi…

Çanakkale Zaferi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.