İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

Ne Ekersen Onu Biçersin…

TARAKLI'dan İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

CHP Eski İl Başkanı Erdoğan Isır, sevdiğim güzel bir insan iyi bir dostumdur.

Reyhan Şahin yüreğinde nakış nakış CHP işli sevdalılarından değerli bir kişi.

CHP de üç adaylı bir İl Başkanlığı seçimi yapıldı. 

CHP de Sakarya İl Başkanlığına Ecevit Keleş seçildi. İl Başkanı Ecevit Keleş kongrede yaptığı konuşmada “Kazandığım takdirde çalışmalarıma ilk olarak Taraklı’dan başlayacağım demişti. Öyle yaptı. İlk olarak Taraklı İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ecevit Keleş Taraklı’da bizi de ziyaret etti.Gelişinde aracından iner inmez “ İzzettin Abi Dıngıldak masa’da çayını içmeye geldim” diyerek o esnada sandalyeleri bile olmayan Dıngıldak masaya yanaştı. Yanında Ecevit Keleş’le yan yana gelmeye sanki mahçup halde olan Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş ve Oğuzcan Curoğlu ile Azize Ceroğlu vardı. Ecevit Keleş’in yeni umutlarla buluşmak üzere yola çıktığını anlatmaya başlamasıyla Dıngıldak Masa’mızda sohbete başladık.Bir yandan çaylarımız yudumlarken bir yandan da Ecevit Keleş CHP de iktidar olma yolunun açık olduğunu çok önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini parti içerisinde dünü değil yarını konuşacaklarını anlattı. 

Açıkça söyleyeyim ben bile seçim öncesinde CHP İl Başkanlığı ile ilgili yapılan değerlendirmelerde dost sohbetlerinde “Ecevit Keleş seçilemez” diyenlerdenim

Kazanan Ecevit Keleş’i tebrik ediyorum 

 

** **

AK Parti’de 6 ilçede kongre tarihi kesinleşti. Bu ilçe kongrelerini tamamlanmasıyla birlikte diğer ilçe kongreleri de ileriki günlerde belirlenecek bir tarihte yapılacak.

AK Parti Taraklı İlçe Başkanlığı için İlhan Bilgi, Mustafa Özen ve Mesut Kara isimleri konuşuluyor. Mevcut İlçe başkanı; O zaten yeniden başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Mart ayı yada Nisan ayında yapılması planlanan AK Parti Taraklı İlçe Başkan adayının belirlenmesi çalışmalarında AK Parti kurucu İlçe Başkanı Emin Keskin eski İçe Başkanı Mehmet Pilavcı 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Tacettin Özkaraman 2 dönem İl Genel Meclis üyeliği yapan Kadir Sayın Mehmet Çam ve Fahri Kolsuz ile görüşüleceğini düşünüyorum. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in Taraklı İlçe teşkilatı yenilenmesinde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Şu bir gerçek ki AK Parti Taraklı yönetiminde sil baştan büyük bir değişim yaşanacağını söyleyebilirim.

 

** **

Efendim şimdi Taraklı Belediyesi’nden geçtiğimiz günlerde emekli olan Teyfik Cambazoğlu’n dan söz etmek istiyorum 

Teyfik Cambazoğlu 1991 yılının 6.ayında Taraklı Belediyesine işe girdi. Ulaşım hizmetleri, zabıta birimi ve fen işlerinde 29 yıl 7 ay hizmetleri oldu.

Teyfik Cambazoğlu her dönemde kendisine verilen görevi en iyi şekilde yaptı. Adeta Taraklı’nın dokusunu bilen Teyfik Cambazoğlu gece gündüz 7 en 77 ye herkese hizmet etme gayreti gösterdi. Emekli olan bu arkadaşıma, Taraklı Belediyesi’nde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonraki hayatlarından sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.

 

** ** 

Güzel insanlarda var diyoruz ya...İnsanlığın ölmediğini gösteren insanlara tanık olmanın güzel bir örneğini sizlerle paylaşmak isterim.

Önceki gün Taraklı Belediyesi hoparlöründen bir anons yapılıyor “Kapalı Pazar yerinde yüzük bulunmuştur, kaybeden vatandaşın Zabıta amirliğine gelmesi ilan olur” diyor. Ve anonsu yapan görevli bu anonsu gün içerisinde tekrar tekrar yapıyor. Aradan bir müddet geçtikten sonra zabıta görevlisi arkadaşa sordum. Yüzüğün sahibi geldi mi ? diye.

Adapazarı Orhan gazi meydanında bulunan kayıp cüzdanın zabıta ekiplerince sahibine teslim edildiğini YENİGÜN Gazetesi haberlerinden okudum. Memlekette elleri öpülesi güzel kalpli insanlar var. Demek ki insanlık ölmemiş.

“Ne ekersen onu biçersin “;

Kişi karşısındakine nasıl davranırsa karşısındaki de ona o şekilde davranır. Maddi anlamda da insanlara iyilik yapan ahirette mutlaka mükafatını alır. “Ne ekersen onu biçersin “ sözünün anlamı kısaca budur.

Haftaya tekrar görüşmek üzere şen kalın esen kalın.

#ecevit-kelei #ziyaret #masa #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Çanakkale Zaferi…

Çanakkale Zaferi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.