İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ Dıngıldak Masa

TARAKLI SİYASETİNDE SON DURUM

İzzettin KÖMÜRCÜnün Kaleminden
Yayın: Güncelleme:

 

TARAKLI SİYASETİNDE SON DURUM

 

Öncelikle Covid-19 salgını nedeniyle geçirdiğimiz sıkıntılı günleri atlatarak bir an önce sağlıklı günlere dönmeyi temenni ediyorum

Saygıdeğer Okuyucular,

Uzun bir süredir siyaset ile ilgili yazı yazmıyordum. Sadece ve sadece olup bitenleri takip ediyordum. Son gelişen olaylardan sonra siyasi bir konuyu ele almak ve bu konularda gelişmeleri kısaca sizlerle paylaşmak istedim.

Lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum. Türk siyasi hayatına yeni katlan Gelecek Partisi, Deva Partisi, Yeniden Refah Partisi, Türkiye Değişim Partisi ve son olarak CHP den ayrılan Muharrem İnce tarafından başlatılan Memleket Hareketi’nin de önümüzdeki günlerde partileşmesinden sonra Taraklı’da siyasette ne gibi durumlar ortaya çıkabilir. Gerek nüfus gerekse seçmen sayısı azlığı olarak değerlendirildiğinde “Taraklı’da ki siyasetten ne olur” dememek lazım. Bu köşe yazımı okurken de kimse böyle düşünmesin.

İlk olarak Gelecek Partisi’nden başlamak istiyorum. Sakarya’da İl Teşkilatı kurulması sonrasında İlçe Teşkilatları oluşturulması çalışmalarında Taraklı’da da Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı kurulması çalışmalarında Belediye MECLİS ÜYESİ üzerinde durması gözlerden kaçmamıştı. Fakat sonuç alınamadığı görülmüştü. Bugün hala Gelecek Partisi’nin Taraklı’da teşkilatlanma çalışmalarında sonuç alınamadığını görüyoruz.

Bir başka yeni kurulan parti Deva Partisi. Henüz Deva Partisi Taraklı İlçe Teşkilatı oluşturma çalışmalarına başlanmadığını düşünüyorum. Ancak Sakarya’daki, partililerin bir biri ardına Taraklı’da gerçekleştirdikleri “ÜST DÜZEY PARTİLİ” dost ziyaretleri nedeniyle Deva Partisi’nin Taraklı’da teşkilatlanmasında zorluk yaşanmayacağını tahmin ediyorum.

Yeniden Refah Partisi İl yöneticileri de Taraklı’da çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların sessiz ve derinden gerçekleştiğini ifade etmek isterim.

Türkiye Değişim Partisi’n de Sakarya İl Teşkilatında ilçelerde teşkilatlanma süreci nasıl gidiyor bilemiyorum. Şayet Taraklı’da Türkiye Değişim Partisi teşkilatı kurulursa bende soğuk duş etkisi yapacağını söyleyebilirim.

CHP den ayrılan Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi süreci sonrasında partileşme çalışmalarının başlaması devam ediyor. Parti kurulması sonrasında Sakarya İl Teşkilatının da hemen kurulması bekleniyor. İlçelerde de teşkilatlanma çalışmalarına başlanacak. Siyasette 24 saatte çok şeyler yapılabiliyor. O yüzden Taraklı’da ne olur kestirmek zor.

Yeni kurulan ve kurulacak olan partiler hakkında Taraklı ile ilgili değerlendirmeyi kısaca yazdım.

Şimdi

Söylediğim gibi MECLİS ÜYELERİ, ÜST DÜZEY SİYASETÇİLER. Bu kısa değerlendirmelerimden sonra herkes istediğini söylesin. İstediği gibi yorum yapsın.İleriki günlerde gelişmeleri daha geniş şekilde değerlendireceğiz..

Başta da söylediğim gibi bir an önce Covid-19 salgını belasında kurtulmayı sağlıklı günlere kavuşmayı temenni ediyorum.

 

** **

Değerli Okuyucular,

Geçen hafta köşemde “Ne Yazsam Acaba ?” başlığı altında Taraklı’ya bir şeyler kazandırabilme adına “Tarihi Top”,”Doğalgaz” ve “Taraklı Halk Pazarı” konuları hakkında düşüncelerimi ifade etmiştim. Her zaman olduğu gibi sizlerden övgü dolu sözler aldık. YENİGÜN Gazetesi olarak sizlerin duyguları, düşünceleri ve taleplerinin tercümanı olmaya devam edeceğiz. Eleştirilerinize de her zaman açık olacağız.

Haydi, şimdilik hoşçakalın. Kalın sağlıcakla.

 

#son-durum #siyaset #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

Taraklı'da Ramazan Bayramı Coşkusunda Tarihle Buluşmak

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün kaleminden
İyi Bayramlar….

İyi Bayramlar….

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

Seçim Sonuçları Hayırlı Olsun…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Seçime Saatler kala…

Seçime Saatler kala…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Çanakkale Zaferi…

Çanakkale Zaferi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

Ramazan Geldi, Hoş Geldi…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.