Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN Kritik

AK Parti İlçe Kongresi

AK Parti şimdiden önümüzdeki yerel seçimlerde daha farklı başarı elde etmek istiyor.
Yayın: Güncelleme:

Değerli Okuyucular;

AK Parti 3.olağan kongresi Belediye düğün salonunda gerçekleştirildi.

Yerel seçimlere az bir zaman kala kongre ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatı seçim startını da vermiş oldu. Ülke genelinde güç kaybettiği iddia edilen iktidarın seçimlerde nasıl bir sonuç elde edeceği merak konusu.

AK Parti Taraklı İlçe kongresinde tek liste ile seçime gidildi. Kongrede Mehmet Pilavcı başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu seçildi.

İktidar partilerinin kongreleri her zaman diğer partilere göre daha kalabalık olur. Ak Parti nin kongreside haliyle kalabalıktı. Kongrede en güzel tablo bütün siyasi parti temsilcilerinin kongreye nezaketen katılıp Başkan Mehmet Pilavcı ya başarılar dilemesi ve konuşmaları tamamını izlemeleriydi.

Kongrede bir başka dikkat çeken ise Mehmet Pilavcı ’nın yönetim kurulu aday listesi idi. Listeye baktığımız zaman gerçektende sürpriz isimler yönetime alınmıştı. Şunu ifade etmeliyiz ki AK Parti şimdiden önümüzdeki yerel seçimlerde daha farklı başarı elde etmek istiyor.

Kimdir AK Partideki sürpriz isimler. Listeye baktığımız zaman Nuri Karaoğlu, Selahattin Koç, Salim Çakar gibi yeni isimlerin AK Partiye güç katacağı düşünülmüş.

Nuri Karaoğlu Taraklı’ da Belediye Başkanlığı yapmış bir isim. Ve Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisinde yıllarca görev alan bir siyasetçi. O nedenle AK Parti yönetiminde sürpriz isim olarak değerlendiriyorum. Yine AK Partinin listesinde Selahattin Koç ismi doğrusunu söylemek gerekirse sürpriz bir isim.

Bir başka sürpriz isimde Salim Çakar.

Evet AK Parti yönetiminde yer alan sürpriz isimlerden sadece birkaç isim bu saydıklarım. Nazif Özen, Cumhur Kömürcü, Naim Nalbant gibi geçmişte Taraklı’ da siyasete yön veren isimler bu gün AK Parti saflarında yer almış durumdalar.

AK Parti nin Taraklı İlçe kongresinde AK Parti Sakarya kurmayları tam kadro katıldı. Sadece Milletvekillerinden Hasan Ali Çelik ve Ayhan Sefer Üstün kongreye iştirak edebildi.

Kongrede bir başka dikkat çeken taraf ise Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a gösterilen ilgi idi. Partili delegelerin haricinde vatandaşlarda Başkan Özlaraman’ın konuşmasını ilgi ile dinlediler. Yine dikkat çekici olan şey ise az evvel yukarıda isimlerini saydığım Nuri Karaoğlu, Salim Çakar gibi çiçeği burnunda AK Partililerin herkes tarafından bağırlara basılması idi. Bundan en çok mutlu olan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın olmalı ki kürsüde konuşma yaptığı sırada bu kişilerin gözlerine bakarak tebessümle “Hep birlikte el ele güzel günlere” sözlerine karşılık yine tebessümle “tasdik” mahiyetinde cevap alması salonda alkış tufanı kopardı.

Değerli Okuyucular

Dilimin döndüğü kadarı ile size kongreden izlenimlerimi aktarma gayretinde oldum. Malumunuz artık yerel seçim arifesine girmekteyiz. Bizde zaman zaman siyasi yazılar yazacağız.

Hepinize kolay gelsin diyorum.

Kalın sağlıcakla.

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Kadir DEMİR
20.10.2008 / 14:35:38
Hafta sonu bir dostumuzun düğün cemiyeti münasebetiyle köydeydik.Malumunuz geceler uzun,sohbet akışında siyasi konular da ele alındı.Taraklı'da yaşayıp ta cemiyete iştirak eden arkadaşlar vardı. Ağızlarını aradım.Seçimlerde ne olur,başkan adayları bellimi,şimdiki Belediye başkanından memnunmusunuz,başkanlığa tekrar oturacakmı gibi,epey sorular yönelttim.Fazla tatmin olmadım ama baya da bilgi aldım.Ortak görüşleri şöyleydi.Memurluk yapmış birinin siyaset yapmaması lazım,ceketi sırttan çıkartmıyorlar,pasif kalıyorlar.Siyaset çok farklı bi şey,yırtık olacak tuttuğunu koparacaksın gibi sözler sarfettiler.Eğer şimdiki başkan oturursa AKP kaybeder.Daha konuşulan çok şeyler vardı ama konu açıldıkça değiniriz inşeallah diyelim. Benim izlenimlerim böyleydi,AKP'lilerin dikkatine diyelim...Kalın sağlıcakla.
Kadir DEMİR
4.11.2008 / 14:23:02
Abicim,nerdeyse seçimler yapılacak.Hala köşende kongre yazın var.Değiştirsen artık diyorum.
kale
17.11.2008 / 20:41:24
yorumları koymaya cesaretin yoksa yorum hanesini kaldır buradan serkan bey izzettinin güdümün deysen ayrı mesele /// EDİTÖR NOTU: ŞU ANA KADAR YAYINLANMAMIŞ HİÇBİR YORUM YOK. SİTEMİZDE GENEL KURAL İSİMSİZ HİÇBİR YORUM YAYINLANMAZ.(BU NEDENLE YORUMUNUZ ONAYLANDIĞI İÇİN SİZ ŞANSLISINIZ) AYRICA BÜTÜN EDİTÖRLERİMİZ BİRİNİN GÜDÜMÜNDEDİR. BİLGİNİZ OLSUN... MERAK ETTİM SİZ NEDEN ADINIZI YAZMA CESARETİ GÖSTERMEDİNİZ PEKİ??

YAZARIN SON YAZILARI

Kıymetli Okuyucular

Kıymetli Okuyucular

Dikilen Fidanları Koruyalım

Dikilen Fidanları Koruyalım

Ağaçlandırma Faaliyetleri daha da arttırılmalı
İşimiz Haber

İşimiz Haber

2008 - 2009 Öğretim Yılı

2008 - 2009 Öğretim Yılı

İlk Yazım

İlk Yazım

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.