Erol AFŞAR Erol AFŞAR Erol Afşar

Çoktan Seçmeli Bir Soru

Yayın: Güncelleme:
Dokunulmazlıklar için son sözü Erdoğan söyleyecek! Türkiye'de siyasetin en tartışmalı konularından birisi olan yasama dokunulmazlığının yeniden düzenlenmesi, AKP'nin sivil Anayasa taslağına 'seçenekli öneriler' kapsamında girdi. Son karar Başbakan Tayyip Erdoğan ile AKP yönetiminin inisiyatifine bırakıldı. … Memurun kulağı Erdoğan'da! Memur maaş zammında Başbakanın son sözü bekleniyor... Hükümetle memur konfederasyonları, memur maaş pazarlığında yarın dördüncü kez bir araya gelecek. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, zam oranı konusunda son limite geldiklerini belirtirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girerek son sözü söylemesi bekleniyor.

… Son sözü Erdoğan söyleyecek! AKP'nin yerel seçimlerde göstereceği adaylar konusunda sön sözü Başbakan Tayyip Erdoğan söyleyecek. Genel merkezde mülakat amacıyla kurulan 12 komisyon, hazırladığı dosyaları Erdoğan'a sundu. … Çelik: Son sözü Başbakan söyler! Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, imam-hatip liseleriyle ilgili tasarının geleceği konusunda Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun karar vereceğini söyledi. Tasarıya çeşitli çevrelerden tepkiler geldiğini hatırlatan Bakan Çelik, Bu hükümetin bir başbakanı var, bakanlar kurulu var. Başbakan geldiğinde son karar verilir. Biz kamuoyunun sesine kulak tıkayan bir iktidar değiliz dedi. … Son sözü Erdoğan söyleyecek! Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Başbakan Erdoğan'ın Sosyal Güvenlik Reformu ile ilgili öğleden sonra bir açıklama yapacağını açıkladı. … Cep'te vergi indiriminde son söz Başbakan'ın! Hükümet programında bütçe imkanları elverdiği ölçüde indirilmesi planlanan cep telefonu vergilerinde son sözü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek.

… Elektrikte özelleştirmeye ilişkin sorular üzerine Unakıtan, Başbakanımız konuştuktan sonra Bakan'a görüşünüz ne diye sorulmaz dedi. Erdoğan'ın elektrikte dağıtım ihalelerine ilişkin özelleştirme yok' sözü kafa karıştırdı. Bilgim yok diyen Unakıtan, Başbakan ne derse onun olacağını söyledi. … Din dersine de Erdoğan karar verecek! Yeni anayasa taslağındaki din dersi düzenlemesi için oluşturulan komisyon çalışmalarını tamamladı. Son kararı Başbakan verecek. … Nihai kararı Erdoğan verecek! Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin nihai kararı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirterek, AK Parti'nin bu kararın arkasında olacağını söyledi. … Başörtüsünde kararı Erdoğan verecek! Sapanca'da üç gün süren toplantıda yeni anayasa çalışmalarını sonuçlandıran komisyon, taslak üzerindeki alternatifleri en aza indirirken eğitimin dili ve başörtüsü konusunda son kararı Başbakan Erdoğan'a bıraktı. … Din dersine de Erdoğan karar verecek! Yeni anayasa taslağındaki din dersi düzenlemesi için oluşturulan komisyon çalışmalarını tamamladı. Komisyon Başkanı Mehmet Aydın, alternatifleri sunduklarını, son kararı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini açıkladı.

Soru: Yukarıdaki metinde geçen ülkenin yönetim biçimi aşağıdakilerden hangisidir? A- Monarşi B- Mutlakıyet C- Meşrutiyet D- Cumhuriyet #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

YAZARIN SON YAZILARI

Bakalım Neşter Kime Batacak!!!

Bakalım Neşter Kime Batacak!!!

Zulüm İle Abad Olunmaz

Zulüm İle Abad Olunmaz

Doğrudur; Çoğu Kuru Gürültü!

Doğrudur; Çoğu Kuru Gürültü!

Beyin Yıkama Ya da Kolektif Şuur

Beyin Yıkama Ya da Kolektif Şuur

La ilahe illallah

La ilahe illallah

Ermenidir, Ermeniliğini Yapacaktır!

Ermenidir, Ermeniliğini Yapacaktır!

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.